1986 yılında Bolu'da doğan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ali İhsan KADIOĞLU, Lise eğitimini Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi'nde tamamladım. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan Kadıoğlu, uzmanlık eğitimini İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bitirdi.

Kadıoğlu, Klinik çalışmaları ile özellikle Bel, Boyun Ağrısı olmak üzere bütün Kas-Eklem Ağrıları, Romatolojik Hastalıklar, İnme / Serebral Palsi Rehabilitasyonu, Cihazlama, Botox, Fiziksel Tıp (Elektroterapi), Girişimsel Ağrı Teknikler ;USG / Skopi Eşliğinde Enj., Nöral Terapi üzerine yoğunlaşmaktadır. Uzmanlık eğitimi süresince Kas - İskelet USG Eğitimi, Enjeksiyon Eğitimi, Ortezleme Eğitimi, Bel, Boyun, Diz ve Omuz MRG Eğitimi ve Spor Yaralanmaları eğitimine katılmıştır.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ali İhsan Kadıoğlu “Kumluca'yı çok beğendim hem yaşanacak hem de çalışmak için çok uygun bir yer. Hastanemizin fiziki koşulları ve cihazları son teknolojiye uygun ve yeterli. Bölge insanlarına sağlık alanında faydalı olup Fizik Tedavi açısından bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak kaliteli hizmet vermek için elimden geleni yapacağım.” dedi.