KUTBO başkanı Fatih Durdaş, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu ve İbrahim Aydın, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, KUTSO yönetim kurulu üyesi Turgut Acar, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet kökçe, Kumluca ve Finike Hal Dernek Başkanları, Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Rekabet Kurumunu ziyaret etti.

Toplantıda Kaş-Kınık Gıda İhtisas OSB, DeneYap Atölyesi ve bölgedeki diğer yatırımlar ile ilgili konular görüşüldü.

Kaş OSB ile ilgi bir sorun olmadığını belirten Bakan Varank, sürecin hızlandırılması için talimat verdi. Ayrıca Batı Antalya'ya hizmet verecek bir DeneYap Atölyesi'nin KUTSO merkez hizmet binasında tahsis edilen alana kurulacağını söyledi.

Heyet daha sonra Rekabet Kurumuna geçerek burada Rekabet Kurulu Başkanı Birol Küle ile üretim bölgelerindeki toptancı sebze hallerinde piyasa kurulması ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında görüşmelerde bulundu.

Ziyaretlerin çok verimli geçtiğini ve bu tür ziyaretlerin daha sık yapılması gerektiğini söyleyen KUTBO Başkanı Fatih Durdaş, "Ankara ziyaretimiz verimli geçti. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'la görüştük. Bakanımız Kaş OSB ile ilgili herhangi bir sorun olmadığını, süreci hızlandırma talimatı verdiğini ayrıca KUTSO binasına Batı Antalya'ya hizmet verecek DeneYap atölyesinin yapılacağını söyledi. Toptancı sebze hallerinde piyasa kurulması ile ilgili yaşanan sorunları da Rekabet Kurulu Başkanı Birol Küle ile görüştük. Çok verimli geçti. TMM'de bizleri ağırlayan ve görüştüğümüz ilgili Bakanlıklar ve Başkanlıklar ile randevu ayarlayan AK Parti Antalya Milletvekilimiz Sn. Atay Uslu ve İbrahim Aydın'a teşekkür ediyorum" dedi.