Farmasi Milyonerler Takımı Uzman Klinik Psikolog F.Buse Hazar'dan profesyonel destek alarak iş doyumu ve motivasyon semineri düzenledi.
İş Doyumu Ve Motivasyon Seminerinde Ekip ruhunun motivasyonu artırmadaki rolü, Takımlarda rol modelin önemi,empatik yaklaşımın kişiler arasındaki etkisi,rakiplerimize karşı nasıl iletişim kurmalıyız konularında bilgi verildi.
Platin Direktör Özlem Selçuk, " Farmasi Milyonerler Takımımızla takım ruhumuzu ve başarımızı artırmak amacıyla profesyonel destek almayı düşündük ve ilk seminerimizi gerçekleştirdik.Erkeklere göre kadınların takıldığı çözemediği noktalar var. Bu küçük noktaları nasıl aşacağımızı bilmek ve farkında olmak çok önemlidir. Seminerin amacı ; İş doyumu ve motivasyon nasıl sağlanacağını bilerek bulutların üzerinde olan hayallerimizi gerçekleştirebiliriz.Ama, neden, niçin soruları hayatımızdan çıkarmalıyız? Nasıl sorusunu hayatımıza adapte etmeliyiz " dedi.

Uzman Psikolog F.Buse Hazar," Çalışma ile birey, sadece maddi kazanımlar elde etmekle kalmamakta aynı zamanda işinde mutluluk duyması, başarı kazanması,tanınması, takdir görmesi,kendini ispatlaması ve doyum sağlaması gibi psikolojik kazanımlar elde etmektedir. İş doyumu ve motivasyon seminerinde takım ruhu, empati, sempati, performans , etkili iletişim konularında iş hayatımızdaki başarı yakalamak çok önemlidir " dedi.

Haber : Hamide Koçubaba