‘KÖLEOĞLU YASALARI VE KAMU KURUMLARINI HİÇE SAYAMAZSIN’

AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve MHP İlçe Başkanı Yücel Kaplan yaptığı ortak basın açıklamasında Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun yasaları ve kamu kurumlarını hiçe sayarak hastane bahçesine koyduğu kantin olarak kullanmak istediği seyyar büfe konusunda açıklamalarda bulundu.

Bundan yaklaşık 1 ay önce ihalesine kendisinin de girmek isteyip de giremediği hastane kantini Kumluca belediyesi tarafından mühürlenerek kumluca halkı mağdur edilmiştir. Bugün de mağduriyeti gidereceğim diyerek gecenin bir saatinde gece kondu yapar gibi seyyar kantin getirip hastanenin bahçesine koymuştur. Sayın Köleoğlu, eğer samimi olsaydın ruhsatı olmayan bir kantinin ihalesini almaya uğraşmazdın.

Şunu da söyleyebilirsin; aldıktan sonra ruhsat işini hallederdin. O zaman da size şunu sorarlar siz aldığınızda çözülecekse, size müracaat etmelerine rağmen neden çözmediniz de bir devlet kurumunun bahçesine kanunsuz şekilde seyyar bir araba getiriyorsunuz. Kusura bakmayın siz benim devletimin bir kurumunu hiçe sayarak kendi kafanıza göre işlem yapmak isterseniz devletin bütün kurumları birleşerek sizin karşınızda hukuksuzluğunuza dur derler. Bu durumda saygı değer halkımıza sormak istiyorum burada mağduriyeti yaratan devlet hastanesi mi? Kumluca belediyesi mi? ruhsat konusunda icra merciinin belediye olduğunu 5 yaşında bir çocuğa sorsan o dahi bilir.

Belediyelerin görevi bu tip olaylarda kalıcı ve pratik çözümler üretmektir dediler.

Antalya valimize, kaymakamımıza, emniyet müdürümüze, ilçe tarım müdürümüze, Hastane başhekimimiz ve yönetimine bu konuya hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz.