Yaptığı başarılı spor etkinlikleri ile adından söz ettiren Erol Koca'ya, Antalya'da düzenlenen ilçe müdürleri toplantısında İl Müdürü Hacıcaferoğlu tarafından örnek müdür olarak gösterilerek, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

1989 yılında Kumluca'ya Beden Eğitimi olarak atanan Erol Koca, 2012 yılından bu yana Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapıyor. Göreve geldiğinde Kapalı Spor Salonunda bir kadrolu çalışanı ile başlayan Koca, yaptığı girişimlerle kadrolu güreş antrenörü, judo antrenörü, yüzme antrenörü, spor eğitmeni, 1 hizmetli ve 4 güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 9 kadrosuyla Batı Antalya bölgesinde tek ilçe konumuna getirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hacıcaferoğlu'na teşekkür eden Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, "yaptığım işi severek yapıyorum. Görevimi ödül beklentisi için yapmıyorum, görevime layık olmaya çalışıyorum. İlçe sporuna katkı sağlıyorsak ne mutlu bize. Teşekkür belgesi için İl Müdürümüz Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu teşekkür ediyorum. Bu ödülü ekip ve çalışma arkadaşlarımla beraber hak ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.