Beykonak Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Bülent Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Beykonak Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Bülent Dönmez, her zaman ilçe genelinde düzenledikleri etkinlikte sağlık alanında kendilerine verdikleri destekten dolayı, Özel Medikum Hastanesi'ne teşekkür ettiklerini söyledi.

Son iki yıldır gerçekleştirdikleri Türkiye Motokros Şampiyonası'nda Özel Medikum Hastanesi'nin ambulans ve sağlık ekibi desteği verdiğini hatırlatan Dönmez, “Türkiye Motokros Şampiyonası gibi büyük bir organizasyonun ilçemizde düzenlenmesinden dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu organizasyonun olmazsa olmazı, yarış alanında olası bir kazaya karşı sağlık tedbirlerinin alınması. Bu konuda iki yıldır bizlere her türlü desteği sağlayan Özel Medikum Hastanesi'ne teşekkür ediyoruz.” dedi.

Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin de hastane olarak sadece Kumluca değil, Finike, Demre, Kaş ve Elmalı'da gerçekleştirilen her türlü sosyal, kültürel etkinliklere ve sağlık alanında duyulan ihtiyaçları hastanenin imkanları dahilinde karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Yeni bir hastane olduklarını bölge insanlarına sağlık alanında hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Dr. Öztekin, “Amacımız bölgemiz insanlarına kaliteli, güzel sağlık hizmeti sunabilmek. Burada bölge insanımızın değer verdiği, yaşam kültürü olmuş her türlü sosyal etkinliklere de destek veriyoruz. Sizlerden de isteğimiz, özellikle de sağlık alanında ortaya koyduğumuz bu hastaneye sahip çıkmanız. Biz her zaman bir olur, beraber olursak kazanan, bölge insanımız olur, sizler olursunuz. İmkanlarımız daha iyi olur, sizlerin yaptığı bu gibi güzel etkinliklere daha fazla destek sağlarız.” dedi.

Konuşmaların ardından, Beykonak Endura Motosiklet Kulübü Başkanı Bülent Dönmez, Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Dr. Galip Öztekin'e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.