Kumluca’da CHP İlçe Yönetimi partililer ve vatandaşlar, Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan kampanyaya bağış yaparak destek oldu.

CHP İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz,parti üyeleri ve vatandaşlar Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan kampanyaya destek verdi.

CHP Kumluca İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz,birden fazla isim adına para yatırılmasının sebebini şöyle açıkladı:“Ekrem İmamoğlu'nun bağış kampanyasına destek olmak için bankaya kadar gelemeyen vatandaşlar parayı yatırmak üzere kendisine verdiklerini belirtti. Vatandaşlarımız işlerinden fırsat buldukça bankaya gelip şahsen de para yatırabilirler. Kampanya sadece bugünlük değildir. Bize emanet edilen paraları, bağış yaptıktan sonra dekontların üzerine isimleri yazarak bağış yapanlara veriyoruz" dedi.

Kampanyaya destek veren İsmet Silahcılar," Demokrasi çiğnemiştir. İmamoğlu'nun hakkının yendiğini inanmaktayım. YSK'nın yaptığı hatadan dolayı hakkının yendiğini düşünüyorum.Seçimin İstanbul'un tamamında yenilenmesi taraftarıyım" dedi.

Kampanyaya destek veren Atilla Kılınç," Seçimi bir daha iptal etsinler yine destek oluruz " dedi.

Haber: Hamide Koçubaba