“Ne yediğini bilmek herkesin hakkı” sloganıyla yola çıkan ve Türkiye genelinde 250 şubesi bulunan Ekrem Coşkun Döner, Murat - Mustafa Tıraş kardeşlerinin işletmeciliği ile Kumlucalıların hizmetine açıldı. Açılışa, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER
Açılış töreninde konuşan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, "Murat - Mustafa Tıraş kardeşlerinin böyle güzel yerli ve milli bir girişimle açacağı ticarethanenin öncelikle helal lokma, bereketli kazanç getirmesini; ailelerine, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İşyeri sahiplerine bol kazançlar temenni ediyorum. Rabbim utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

AÇILIŞ DUALAR EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ
Kumluca Gödene Caddesinde yoğun katılımla gerçekleştirilen Ekrem Coşkun Döner’in açılış töreni konuşmalarının ardından dualar eşliğinde yapıldı. Kurdele kesme merasiminin ardından müesseseyi gezen protokol üyeleri ve vatandaşlara ikramlar yapıldı. Ekrem Coşkun Döner, eşsiz lezzetiyle davetlilerden tam not aldı.