Kongre Kumluca Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı Binasında yapıldı.

Toplantıya CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP İlçe Başkanı Arif Kocacık, Esnaf Sanatkarlar Odası başkanı Selçuk Çınar, Ulaştırma Hizmetleri Şoförler Odası Başkanı Bayram İğneli, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Eren, muhtarlar ve sanayi esnafı katıldı.

Kongre’de konuşma yapan CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer; “Ben Tarım alanındaki sorunlara hakim olan bir milletvekili olduğum doğrudur. Bu toplantı sanayi sitesinin toplantısıdır. Sanayi esnafının sorunlarını da takip ediyorum. Aslında sanayi sitesi esnafının sorunları da tarıma dayalıdır. Esnaf para kazanırsa sorunlarını daha kolay çözer. Çiftçi para kazanırsa aracının çizilen boyasını yaptırır. Para kazanamazsa aracı hareket etmeyince kadar bekletir. Sanayiye kurtarıcı ile getirir. Bağlantı budur.

Sanayi Esnafının sorunlarını bilemeyebilirim. Halkımız arasında yanlış bir anlayış var. Milletvekili her şeyi bilir. Milletvekili uzman değildir. Milletvekilinin bir okulu yoktur. Siz sorunlarınızı milletvekiline iletmezseniz. O sorun sadece sizin sorununuz olarak kalır. Çözülemez. Yerinizde döner durusunuz.

Sorunlarınızı mutlaka telefon veya mail yoluyla bize iletiniz” dedi.

Kumluca belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da; "Sanayi Sitemizin sokak ve caddelerine kaldırımlar yapacağız. Kaldırımları çiçeklerle donatacağız. Işıklandıracağız. Sanayi sitesi alanını Sarı Kesik’e kadar genişleteceğiz. Yeni alanda iş yeri açmak isteyenler başvurusunu yapsın. 1 ay içinde ruhsatları verelim” dedi.

Yapılan seçimler sonucunda da mevcut Başkan Durmuş Tomaç yeniden seçildi.

Oylamaların sonucu şu şekilde tezahür etti. Mevcut Başkan Durmuş Tomaç 115, Osman Dalaman 71, Levent Oruç 46 ve Bülent Yüksel 47 oy aldı.

Kongre’de 293 kayıtlı üyenin 280’i oy kullandı. Oyların 2’si geçersiz sayıldı.

Kongre’de en çok oy alarak başkan seçilen Durmuş Tomaç’ın yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu. Halit Kırar, Mutlu Küçükyılmaz, Hüseyin Özen ve Mustafa Karakuş.