MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ilçe ziyaretleri kapsamında Kumluca İlçe teşkilatıyla bir araya geldi.

MHP Kumluca İlçe Teşkilatında yapılan istişare toplantısına, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuna, Kamu Kurum ve Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emekli Kurmay Albay Yusuf Kelleli, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mimar Hasan Şahin, Eğitim ve ARGE Geliştirme Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcı Emekli Albay Dr. Suat Akgül, il yönetim Kurulu üyeleri, kumluca belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

MHP NE KADAR GÜÇLÜ OLURSA TÜRKİYE O KADAR GÜÇLÜ, TÜRK MİLLETİ O KADAR GÜÇLÜ OLACAKTIR.
Açılış konuşmasını yapan MHP Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan, toplantının hayırlı olmasını diledi. Güçlü bir yönetimle yola çıktıklarını söyleyen İl Başkanı Hilmi Durgun, "Kumluca'nın sorunlarını bilen ve çözümler getiren teşkilatlarla devam etmek istiyoruz. İstişareye yönelik, danışma kurulları oluşturmak istiyoruz. Bu bizim üzerimize yüklenen ağır bir sorumluluk. Sadece bu sorumluluk il başkanını yüklenen değil tüm teşkilatlara yüklenen bir sorumluluktur. Bunun da yansımasını ilçelerde yapmak zorunda olduğumuzun bilinci içindeyiz. MHP ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlü, Türk milleti o kadar güçlü olacaktır. Biz gözünü Kızıl Elma'ya çevirmiş gönlünü Turan'a vermiş Türklük gurur ve şuurunu İslam'ın ahlak ve faziletiyle birleştiren ilahi kelimetullah hedefiyle nefes alıp, aleme nizam vermek duygusuyla yaşayan bir partinin mensuplarıyız. Bu partinin mensubu olarak tembellik yapmak, miskinlik yapmak bize yakışmaz" dedi. Durgun sözlerini şöyle sürdürdü:

BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ OLUŞTURMA HAYALİ BUGÜN TSK'MİZ TARAFINDAN TAMAMEN ENGELLEMİŞTİR
"Eğer biz başarı istiyorsak, birbirimize sımsıkı sarılarak küslük, dargınlık hesapları yapmadan, tek bir hedefimiz olduğunu unutmadan üç hilalli bayrağımızı başta Kumluca ve Antalya'da dalgalandırmak ülkemizde iktidar yapmak olduğunu unutmadan çalışmalarımıza devam etmemiz gerektiği kanaatindeyiz. 6 Ağustos 2012 tarihinde liderimiz Doğu ucu kandil Batı ucu Afrin olacak şekilde TSK'nin Suriye'nin kuzeyinde bir güvenlik çemberinin kurulması gerektiğini basın açıklamasında dile getirmiştir. Liderimiz Devlet Bahçeli'nin bundan 7 yıl önce yaptığı açıklamayı Bugün Barış Pınarı Harekatı ile görüyoruz.Barış Pınarı harekatı ile Cumhuriyet tarihimizin en büyük ve en kapsamlı operasyonundayız. Bu operasyon anlam ve kapsam olarak çok şey ifade etmektedir. Olası şehit haberleri gelmesi ihtimaline karşın bir takım provokasyon içinde olacak gruplar olabilir. Bu konuda çok temkinli olmamız ve provokasyonlara gelmemiz gerekiyor. Genel başkanımız 7 Ağustos 2016 tarihinden itibaren Yenikapı ruhu ile ülkemizde bir baka sorunu olduğunu, son yerel seçimlerde ve hala söylüyor. Bir baka sorunu olduğunu ve bu baka sorununu da Ak Parti Genel Başkanı sıfatıyla değil Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek koşuluyla milletimiz adına sürdürdüğü bir mücadele var. Liderimizin bu söylemleri ve ifadeleri bazı çevreler tarafından anlaşılamadı yada anlamlandırılamadı. Ama bu özellikle barış pınarı harekatı ile birlikte ülkemizin bölünmez bütünlüğü için sınır güvenliği ötesinde bu ülke için mücadele vermekte geldiğimiz noktada yüz yıllık emperyalist hedef büyük İsrail devleti oluşturma hayali bugün TSK'miz tarafından tamamen engellemiştir."

VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNDE BULUŞTUĞUMUZ HERKESİ MHP'NİN ÇATISI ALTINDA SİYASET GELİŞTİRMEYE DAVET EDİYORUM
Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularına geçildi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Çeviren, Kumluca'da yerelde yapılan ittifak konusu ve İyi partiye giden seçmenler hakkında İl Başkanı Hilmi Durgun'a soru sordu. Soruları cevaplayan Durgun, "söz konusu Türkiye ise yerel de yapılan ittifakın hatalar üzerinde bir yere varılması mümkün değildir. Antalya özelinde daha önce kazandığımız 4 ilçe vardı. 4 ilçe üzerinde Ak parti ile mutabakat yapılmıştır. Biz bu 4 ilçede adaylarımızı çıkarttık. Kumluca 2014 yılında Ak Parti kazandığı için Ak Partide kalmıştır. Ak Parti bir aday çıkarmıştır. Aday iyidir, kötüdür, doğrudur, yanlıştır, eğridir bu bizim değil Ak Partinin sorunudur. Nasıl ki biz 4 ilçede çıkardığımız hiçbir adaya hiçbir siyasi partiye müdahale ettirmiyor isek bizde diğer hiçbir siyasi partiye karışmayı doğru bulmuyoruz. İyi Partiye giden seçmenlerimiz için 9 şubat 2019 tarihinde partimizin 50. kuruluş yıl dönümünde Liderimiz konuşmasında 'kalbi kırılan, kızan, darılan, gönül koyan var ise gelin 50. yılımızda hep beraber olalım. Kapımızda gönlümüzde herkese açık. Başımızın üstünde yeriniz var. Bu çatının altında, üç hilalin altı herkese yetecektir.' Dolayısıyla biz liderimizin bu sözlerini tekrar ediyoruz. 28 Eylül tarihinde devir teslim töreninde yaptığım konuşmada, Vatanın bölünmez bütünlüğünde buluştuğumuz herkesi ama herkesi MHP'nin çatısı altında siyaset geliştirmeye davet ettim. Davetim geçerlidir" dedi.

İstişare toplantısı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.