Geçmişten gelen lezzeti, günümüz damak tadına uyarlayan Diriliş Tost Diyarı’nın sahibi Kazım Şafak yeni iş yerinde hizmet vermeye başladı.

Anadolu'nun lezzetlerini günümüz damak tadıyla harmanlayan Diriliş Tost işletme sahibi Kazım Şafak ferah ve rahat ortamda vakit geçireceğiniz Narenciye Mahallesi Değirmen Sokak Tedaş Yanı (Adnan Menderes Bulvarı) Bereket Ekmek Fırınının çaprazında hizmet vermeye başladı.

'YENİ KONSEPTİMİZ VE 36 ÇEŞİT ÜRÜN YELPAZEMİZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ’
Diriliş Tost işletme sahibi Kazım Şafak, “Müşterilerimizin ferah ve rahat ortamda aile ve arkadaşlarıyla hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla yeni iş yerimize taşındık. İlk günkü damak tadı ve lezzetiyle hizmet vermeye devam ediyoruz. Zengin bir menüyle dayanılmaz lezzetleri sunmaya ve kişiye özel tostlar yapıyoruz. Ürün yelpazemize eklemeler yaparak ve ürün kategorilerimize spesifikleştirerek (Kişiye özel) 36 tost çeşidiyle Ayvalık tost, simitli tost, kare tost, bazlamalı tost, klasik somun ekmekli tost gibi çeşitler ile ilk günkü damak tadıyla hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Profesyonel paket servisimiz devam ettiğini söyleyen Kazım Şafak, Kumluca’dan Deniz obalarına, Toptaş köyünden Mavikent’e, Hasyurt’tan Sahilkent’e kadar paket servisi yapıp zamanında ulaşım sağlamayı sürdürdüğünü belirtti.

Şafak sözlerini şöyle sürdürdü: “Mutfaktaki tüm ürünleri salçasından tuzuna, kekiğinden turşusuna kadar kendimiz doğal olarak üretiyoruz. Bazlama tostun hamurunu kendimiz açıp yoğurup, imal ediyoruz. Bizi rakiplerimizden ayıran noktanın Akdeniz bölgesinin en önemli ürünü olan kekik kullanıyoruz. Menünün yanında müşterilerimize zengin bir garnitür ikramı sunuyoruz. Zengin bir ikrama sahip menülerimizde, dört çeşit turşu, iki çeşit zeytin, bolca yeşillik ikram etmekteyiz.”
Haber: Hamide Koçubaba