DERYA ULUĞ SES­LENDİRDİĞİ ŞAR­KI­LAR­LA HAY­RAN­LA­RI­NI COŞ­TUR­DU
23. Tarım ve Se­ra­cı­lık Fes­ti­va­li çer­çe­ve­sin­de dü­zen­le­nen et­kin­lik­ler kap­sa­mın­da 13 Mayıs Cuma ak­şa­mı dü­zen­le­nen Derya Uluğ kon­se­ri Ka­ra­te­pe Sta­dın­da ge­rek­leş­ti­ril­di. Kon­se­ri Kum­lu­ca Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Kö­le­oğ­lu, si­ya­si parti ilçe baş­kan­la­rı, STK Tem­sil­ci­le­ri ve mü­zik­se­ver­ler iz­le­di.
Son gün­le­rin po­pü­ler şar­kı­la­rı­nı ve Türk Mü­zi­ği­nin seç­kin eser­le­ri­ni ses­len­di­ren Derya Uluğ kon­se­rin­de, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Kö­le­oğ­lu ve Eşi Nur­gül Kö­le­oğ­lu sah­ne­ye çı­ka­rak, sa­nat­çı­ya, çiçek, pla­ket ve çe­şit­li he­di­ye­ler tak­dim etti. Derya Uluğ kon­se­ri eş­li­ğin­de muh­te­şem bir havai fişek gös­te­ri­si de yer aldı. Ay­rı­ca fes­ti­va­le spon­sor olan firma tem­sil­ci­le­ri­ne Baş­kan Kö­le­oğ­lu ta­ra­fın­dan pla­ket ve­ril­di.

HADİSE KUM­LU­CA’DA DO­MA­TES KRALİÇESİ SEÇİLDİ
Kum­lu­ca il­çe­sin­de bu yıl 23'ün­cü­sü ya­pı­lan Tarım ve Se­ra­cı­lık Fes­ti­va­li et­kin­lik­le­ri­nin son gü­nün­de şar­kı­cı Ha­di­se kon­ser verdi. Ka­ra­te­pe Stadı'nda ger­çek­leş­ti­ri­len kon­ser ön­ce­si ko­nu­şan Kum­lu­ca Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa Kö­le­oğ­lu, bir bi­rin­den güzel et­kin­lik­ler­le bu yıl 23'ün­cü­sü dü­zen­le­dik­le­ri Tarım ve Se­ra­cı­lık Fes­ti­va­li et­kin­lik­le­ri­nin son gü­nün­de Ha­di­se'yi Kum­lu­ca­lı­lar­la bu­luş­tur­duk­la­rı­nı söy­le­di.
Şar­kı­cı­nın daha önce yine Kum­lu­ca'da kon­ser ver­di­ği­ni ve o kon­ser­de "Do­ma­tes Gü­ze­li" se­çil­di­ği­ni ifade eden Kö­le­oğ­lu, "Bugün bu­ra­da sağ­lık­lı gı­da­nın baş­ken­ti Kum­lu­ca'da sa­nat­çı­mı­za o kadar büyük sevgi ve ilgi var ki, genç­le­ri­miz de­ğer­li sa­nat­çı­mı­zı bu defa 'Do­ma­tes Kra­li­çe­si' ilan et­ti­ler. Sa­nat­çı­mı­za ve genç­le­ri­mi­ze te­şek­kür edi­yo­rum" dedi. Ko­nuş­ma­nın ar­dın­dan Baş­kan Kö­le­oğ­lu ve eşi Nur­gül Kö­le­oğ­lu, şar­kı­cı Ha­di­se'ye 'Do­ma­tes Kra­li­çe­si' ilan edil­me­si do­la­yı­sıy­la do­ma­tes talkı, çiçek ve Kum­lu­ca Be­le­di­yes­por forma ile at­kı­sı­nı verdi.
Kon­ser­de ko­nuş­ma yapan sa­nat­çı Ha­di­se, "Ge­lecek siz genç­le­rin elin­de. Siz­ler ne is­ti­yor­sa­nız ha­ya­tı­nız­da o ger­çek olsun. İyi ki bu akşam bu­ra­da­yım" dedi. Kum­lu­ca­lı genç­le­rin ken­di­si­ni do­ma­tes gü­ze­lin­den sonra, "Do­ma­tes Kra­li­çe­si" ilan et­me­le­rin­den do­la­yı çok mutlu ol­du­ğu­nu ifade eden Ha­di­se de stadı dol­du­ran yak­la­şık 10 bin iz­le­yi­ci­ye te­şek­kür etti.
Havai fi­şek­ler eş­li­ğin­de kon­se­ri­ne baş­la­yan Ha­di­se, se­vi­len şar­kı­la­rı­nı ses­len­dir­di. Yak­la­şık bir buçuk saat sah­ne­de kalan Ha­di­se, zaman zaman ses­len­di­ği şar­kı­la­rı­na hay­ran­la­rı­nı da dahil ede­rek, ka­la­ba­lı­ğı gö­nül­le­rin­ce eğ­len­dir­di.