Banka, Domates Kafe Restaurant’da iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren isimleri ile buluştu.

Tarım sektöründe % 41 pazar payı ile özel bankalar arasında lider olan DenizBank, tarım sektöründeki çalışmalarını, temeline “Çiftçimizin Yüzü Gülsün” anlayışını yerleştirdiği bakış açısı ile devam ettiriyor.

Banka bu kapsamda her yıl düzenlediği iftar yemeği organizasyonunu bu sene de sürdürüyor. 30 Mayıs 2018, Çarşamba akşamı 20:16’de iftar yemeğine ev sahipliği yapan DenizBank, bölgede faaliyet gösteren, tarım sektörünün önde gelen isimlerini ağırladı. Düzenlenen iftar yemeğinde DenizBank Kumluca Şube Müdürü Kutlu Tamer Arslan Mavikonak Şube Müdürü Ahmet Bahri Bayraktaroğlu, DenizBank Akdeniz Bölge Sorumlusu İsmail Küçüksarı, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan ve Kumluca İlçesinin köy muhtarları ve davetliler yer aldı.

“DenizBank, Türkiye’nin her yerinde tarımı destekliyor”

İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank Kumluca Şube Müdürü ve Mavikonak Şube Müdürü, sektörün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Kutlu Tamer Arslan ve Ahmet Bahri Bayraktaroğlu şöyle devam etti; “DenizBank olarak tarımın sadece finansman tarafıyla değil sosyal tarafıyla da yakından ilgileniyoruz. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizde bölgemizin tarıma yön veren isimleriyle bir araya gelmekten, Ramazan ayının bereketini birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemiz nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarımın bereketini paylaşmak, üreticimizin geleceğe umutla bakmasına destek olmak her zaman en öncelikli hedefimiz. Çiftçilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz.”