Canlı yayına bağlanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, "Kumluca çok güzel görünüyor. Kumluca'dan güzel haberleri Pazar günü alacağız. Kumluca’da Hüsamettin Çetinkaya Antalya’da Menderes Türel kazanacak" dedi.

YÖRÜK GÖÇÜNÜ TÜRKİYE’DE İLK BİZ BAŞLATTIK
Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, “Başkaları bizim yaptığımız çalışmaları yapacağız diyor. Kumluca’da yağlı güreş, festival, yayla şenlikleri, Yörük göçü, sosyal aktiviteleri planlı ve projeler ile hayata geçirdik. Kumluca’yı tarımın başkenti olacak dedik ve oldu. Sporda da kurduğumuz güreş akademisinden Orhan Okulu yetişti. Kırkpınar’da Hasan Tuna ilk başpehlivanımız oldu. Yörük Göçünü Türkiye’de ilk biz başlattık. Kumluca’yı tarım, eğitim, sağlık, spor alanında önemli konuma getirdik. Onların yapacağız dediklerini biz yaptık. 79 Projemizle Kumluca’ya değer katmaya devam edeceğiz" dedi. Çetinkaya sözlerini şöyle sürdürdü:

KENDİ YANINDA ÇALIŞANINI DOLANDIRAN SABIKALI, BELEDİYE PERSONELİNİ, KUMLUCA’YI NE YAPAR
"CHP Belediye başkan adayı şeffaf belediyeciliğin ne olduğunu anlamamış. Şahsıma ait dosyam, dilekçem yok. CHP Adayı ve milletvekili sizde benim gibi şeffaf olun. Geçen dönem meclis adayı bacısının senedini, işleme koyup borcu olmadığı halde tahsilatını yaptınız. Kendi yaptığınız suçlara bakın. CHP Milletvekili Ankara'ya gittin. Kılıçdaroğlu'na benzedin. Sabrımın son haddine getirdiniz. Böyle siyaset olmaz. Kendi yanında çalışanı dolandıran sabıkalı, belediye personelini, Kumluca’yı ne yapar. Bunlara bu memleket teslim edilemez.

BELEDİYEYE AİT ARSALAR MECLİS ÜYELERİNİN KARARIYLA SATILIR 
Kumluca’yı 20 yıldır yöneten ekip güçlü yaptı. CHP Belediye başkan adayı itham da bulunarak parseller meclis üyesine satıldı diyor. Belediyeye ait arsalar meclis üyelerinin kararıyla satılır. CHP meclis adayı arkadaşım ihaleyle almadı mı soruyorum. Beykonak ve Mavikent'teki arsalar paketleme tesisi kurulacak ve ihaleyle satıldı.

KUMLUCA YOLLARIYLA ÇAĞ ATLAYACAK
Yapacaklarımızın alt yapısının hazırladık. Gavur deresini teknelerin bağlanacağı kanal projesini yapacağız. Kumluca'ya farklı imaj katacak. Kumluca yollarıyla çağ atlayacak. Mavi yol bisiklet projesi. Çiftçinin ilaç kalıntısı var dediler, biz sizlerinden birisi olarak çiftçi kardeşlerimize destek vermedik mi. Sel baskınlarının önlemek için yapraklı, akmaz deresi ıslah ettik ve sel baskınlarını önledik. Antalya ve Kumluca'da seçimi kazanacağız. Kumluca parlayan yıldızdı, daha da parlayacak."

Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Atay Uslu ile MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başgan, Antalya'da Menderes Türel'e, Kumluca'da Hüsamettin Çetinkaya'ya destek istedi. Sağanak yağmur altında yapılan mitingde 3 bin adalet yağmurluk ve 5 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı.