MURAT DEMİR: . AMACIMIZ HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRARAK, TÜM PAYDAŞLARIMIZA DEĞER YARATABİLMEK.

Finike ilçesine bağlı Hasyurt mahallesinde 2 bin m2 kapalı ve 400 m2 açık olmak üzere toplam 2400 m2 alanda Temmuz ayı itibariyle, 400 kalem ürün çeşidi, 12 Servis aracı 20 Personeliyle Kumluca ve Finike bölgesinde hizmet vermeye başladı. Demir İçecek Bölge Bayii açılışına, Finike Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, Coca Cola Akdeniz Bölge Satış Müdürü Can Benes Kenazi, Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Profesörü Ayhan Orhan, Kumluca Belediyesi Sarnıçtepe Şirketi Müdürü Şükrü Bacaksız, Demir İçecek Bayi Şefi Ali Yılmaz, davetliler ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşması yapan Demir İçecek Limited Şirketi sahibi Murat Demir, “Sevgili Ailem, Sevgili ekip arkadaşlarım, dostlarım, büyüklerimiz hepiniz hoş geldiniz. Coca Cola İçeçek Antalya'da satış temsilcisi olarak başlayıp, Muğla'da şeflik, Ankara'da alan satış ve bölge müdürlüğü, İzmir'de bölge müdürlüğü, 2,5 yıl Azerbaycan'da iş geliştirme müdürlüğü, 2 yıl da Tacikistan satış direktörlüğü yaptım. 17 yıl Coca Cola’da çalıştıktan sonra şimdi yine ailenin bir parçası olarak kendi kanatlarımız ile uçmaya çalışacağız. Amacımız hizmet kalitemizi artırarak, tüm paydaşlarımıza değer yaratabilmek. İnşallah hepimiz için faydalı olan güzel bir seyahate çıkıyor olacağız. Sizlerin burada olması manevi olarak bana güç veriyor. Çok çok teşekkür ediyorum hepimizin için hayırlısı olsun” dedi.

Kurdele kesimi ile yapılan açılış sonrası verilen kokteylde, Demir İçecek Limited Şirketi sahibi Murat Demir, tek tek masaları dolaşarak davetliler ile ilgilendi. Tebrikleri kabul etti.