Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası esnafın taleplerini daha hızlı ve iyi hizmet sunabilmek amacıyla whatsapp ihbar hattı kurdu.

Kumluca Esnaf Odası; gelişen teknoloji ve 21. yy zaman kuşağında kurumlarda kendilerini güncelleyip hedef kitlelere daha verimli hizmet vermek, Kumluca esnafının sorunlarını ve isteklerini kuruma çok hızlı ileti gönderilmesi, sorunlarını gösteren fotoğraf ve videolarını anında iletmeleri amacıyla Kumluca Esnaf Odası 0539 956 17 96 numaralı whatsapp istek ve ihbar hattı kurdu.

Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, "Değerli esnaflarımızın taleplerini daha hızlı bir şekilde bizlere ulaştırabilmesi için Kumluca Esnaf ve Sanatkar Odası whatsApp İhbar ve istek hattı kurulmuştur. Esnafımızın taleplerine daha hızlı cevap verebilmek onların anlık sorunlarını görüntülü ve videolu olarak izlemek, bize iletilen bilgiyi anlamamızda kolaylık sağlayacaktır. Esnaf odamıza kayıtlı üyelerimiz istek ve sorunlarını watsapp ihbar numaramızdan iletilebilir" dedi.

Başkan Selçuk Çınar, "iletilen mesajın geri dönüşünü hızlı bir şekilde değerlendirip, esnafımızı bilgilendireceğiz. Teknolojinin ve iletişimin kolaylıklarından faydalanmamız gerekiyordu. Kurumların da kendilerini çağa adapte etmesi gerekir. İletişimi yüksek güçlü oda, güçlü esnaf olur" dedi.

Haber: Hamide Koçubaba