Kumluca Belediyesi Günay Sahil Tesislerinde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP İlçe Başkanı Fahretdin Karaöz, belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Selehattin Kelleci, Ramazan Uluşar, CHP Kadın Kolları Başkanı Suzan Uluşar, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayram ve delegeler katıldı.

Yemekte konuşma yapan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; “Davetimizi kırmayıp partimizin birlik ve beraberlik yemeğine katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Ailemizin birliktelik gücünü burada yaşamak istedik.Biliyorsunuz CHP Türkiye’nin önemli siyasi kilit taşlarından bir tanesidir.
O günkü şartlarda yöneticilerimiz, yüzyıllık zorlu süreçte omuzlarında bu yükü taşıyarak bugünlere geldiler.
Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı olarak sizlerin huzurundayız. Bunun mutluluğunu yaşadığımız için, hep beraber yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. CHP nin üyeliği Atatürk’ün yolunda gitmemizin bir tescilidir. Onun için CHP li olmak bir onurdur. CHP nin şu anki yemeğinde bir araya gelmek benim için yılların özlemiydi. Birgün seçimleri kazanıp bizde hep beraber patimizin bütün yönetici kadrosuyla bir arada bulunur muyuz diyorduk. İşte o gün bugün. Sizin gibi aynı yemekten yiyen, aynı çayı veya suyu paylaşankardeşleriniz var. CHP Antalya Milletvekilimiz Kumluca’lı Aydın Özer, Kumluca Belediye Başkanınız ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek var. Onlar için sizlerden alkış istiyorum” dedi.