Mazbata törenin ardından Parti binasında yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katıldığı bir basın açıklaması düzenleyen CHP İlçe başkanı Arif Kocacık, birlik beraberlik mesajı verdi. Kocacık sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler, Demokratik değerlere inanmış ve parti içindeki demokrasiyi işleten tek partiyiz. CHP İlçe Başkanlığı, ilçe yöneticiliği yapmak, sorumluluğu yüksek ve onurlu bir görevdir. Parti içinde kırgınlıkların, dargınlıkların son bulacağına inanıyorum. Önemli olan CHP'dir, CHP'nin başarısıdır. Bu süreçte kendimi sorumlu hissettim. Bu süreçte elimden gelen her şeyi yaptım. Taşın altına her zaman elimi koydum. Biz yine aileyiz. Fahretdin Karaöz başkanımla hiçbir küskünlüğümüz dargınlığımız yok. Biz birbirimizi tebrik ettik. önceki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum. Emeklerinden kaynaklı hakları ödenmez. Bu süreçten sonra hep birlikte omuz omuza mücadele edeceğimize inanıyorum. Bu partiye emek vermiş, güç katmış, başarımıza katkı sağlamış, herkese teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız yoldaki çukurlarla, çöplerle vb. şeylerle uğraşmayacak, proje üretecek. Önünü açacağız, destek olacağız. Biz belediye başkanımıza destek olursak, belediye başkanımız daha iyi çalışır. Daha iyi hizmet verir. Bizim dönemimizde belediye başkanımızın yaptığı işleri iyi pazarlayıp, partimize oya dönüştürmek istiyoruz. Buradaki asil görevimiz budur. Bundan sonra hiç kimse ben demeyecek, biz diyecek. Biz ne zaman biz dersek, o zaman kazanmaya başlarız. "

CHP İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; "İlçe Başkanı Arif Kocacık, Zeynep Alpaslan, Elif Nur Çıtır, Mehmet Dikmen, Ulaş Engin, Bayram Erdoğan, Dilek Gemici, Hüseyin Kütük, Uğur Mencik, Hasan Nizamoğlu, Ersoy Şahin, Derman Şalvarlı, Ali Uluşar, Bülent Uysal, Mustafa Uysal.

İl delegeleri ise şu isimlerden oluştu: Mustafa Köleoğlu, İsmail Acar, Mustafa Çetinkaya, Ferhat Acar, Seyfi Arıkan, Ali Atıcı, Ali Beşikçi, Ulaş Durdaş, Ali Eldeniz, Dilek Engin, Feride Salur Güleç, Hilmi Gündüz, İsmet Karakuş, Arif Kocacık, Mustafa Kökcü, Arif Öztürk, Mustafa Üstboğa.