Kumluca Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, gün içinde gerçekleştirdiği çalışmalarına her akşam en az 3 ayrı toplantı provamı gerçekleştiriyor. Beykonak İlhan Halı Saha Tesisleri Toplantı Salonunda Beykonak Mahalle halkıyla biraraya gelen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, seçimlerin hizmetleri anlatmak, hizmet eksikliklerini belirlemek, vatandaş açısında da derdini siyasilere anlatmak için bir fırsat olduğunu belirtti.
2014 yılı 29 Mart seçimlerinin ertesi 30 Mart’ta tüm araç ve gereçleri ile Beykonak’ta olduklarını ve ilk etapta Beykonak’ın yol sorununu çözdüklerini dile getirdi.


Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya; “Ardından Antalya Büyükşehir Belediyemiz Beykonak’a Kumul Park yaptı. Bu parkı halkımız bu yıl tam anlamıyla kullanamadı. Ancak sonraki yıllarda bu parkın değerini daha çok anlayacaksınız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın menderes Türel bu parkın devamını, yani ikinci etabını da yapacaklarını vaat etti.


Bizde Beykonak Resiller Mevkiine Süleyman Sarı Parkını yaptık. Şimdi o parkta çocuklarımız cıvıl cıvıl oynuyor. Beykonak’ta elektrikleri yer altına alarak mağduriyetleri gideriyoruz. Bu şekilde yavaş yavaş Kentleşme oluyor.
Tarımsal sulama, göletler, okullar yani eğitim, tarımsal pazarlama gibi hizmetlerle topyekûn kalkınma mücadelesi veriyoruz.
Alt yapıda sağlamlığı yakalamak için taş kırma ve eleme tesisi kurduk. Alt yapıda bu yıl istenilen seviyeyi yakalayamadık. Ama önümüzdeki yaz döneminde hem sağlam hem de daha çok iş yapacağız.
Beykent halinin yanında Ziraat Odası Başkanlığımız ile salça ve portakal suyu sıkma ünitesi kurmak istiyoruz.
Karatepe stadını yeniden yapmak istiyoruz.

Geçen yıl 20 Mayıs’ta ihale ettik. İhaleden beklediğimiz sonucu alamadık. Gerekli çalışmaları yapıp ilçemize yakışır bir stat yapacağız.


Teleferikten vazgeçmedik. Teleferik Hayalimizdir.
Kumluca’ya Sağlık Bilimleri Fakültesini açtık. Bu Fakültenin açılmasında Dış İşleri Bakanımız Mevlut Çavuşoğlu’nun çok büyük katkısı oldu. Üniversite açmak istiyoruz. Bölgemizde yeni açılan Fakültelerle birlikte bir üniversite oluşturmayı hedefliyoruz. Çünkü üniversite ilçemize değer katacaktır. Hükümetimiz ilçemiz için doğal gaz projesi hazırlıyor. Doğal faz tarıma yeni bir ivme kazandıracaktır.


Geçen yıl televizyonlarda programlar yapıldı. Ne denildi. Kış mevsiminde sebze tüketmeyin. Sebzeler şöyledir, böyledir denildi. Hepimizin yüzü asıldı. Moralimiz bozuldu. Çağırdık televizyon kanallarımızı ilçemize ikna edebilmek amacıyla, konunun doğrusunu anlattık.
Biz 20 yıldan beri kış mevsiminde sebze tüketilebileceğini anlatamamakta zorluk çekiyorduk. Şimdi bizim başaramadığımızı büyükşehirlerde oluşturulan kamuoyu biranda anlattı. Ne oluyormuş. Kış Mevsimin dede sebze tüketebiliyormuşuz. Ancak!!! Pahalı olmayacakmış. Bir de ürettiğimiz sebzelerin Kış Mevsiminde ülkemizin her yerinde tüketilmesini istiyorduk. Devletimiz bunu Tanzim Satışlarla gerçekleştirmeye çalışıyor. Devletimiz bunu başarırsa bizim için fırsat olabilir. Tanzim Satışlardan dolayı paniklemeyin.
20 yıldan beri bizim yapamadığımızı yaptılar. Demek ki Kış’ın sebze yeniyormuş.


Bakın önümüzdeki günlerde DOMATEXPO fuarı yapacağız. Daha önce düzenlediğimiz DOMATEXPO fuarlarında, gübre de KDV yi kaldırdık.
Geçen yıl düzenlediğimiz fuarımızda fide fiyatlarındaki sorunları çözdük.
Yeni seçilen Ziraat Odası Başkanımız çok heyecanlı. Yeni Başkanımız Hidayet Kökce ile birlikte Bakanımız Ferhat Albayrak’a sera kurulum kredilerinde istenen ruhsatlandırma sorununun çözüm yollarını konu edilen bir dosya verdik. Bakanımızın müdahalesi sonucu o sorun çözüldü.


Menderes Türel ve Mevlut Çavuşoğlu Kumluca için nimettir.
Başkanımıza ve Bakanımıza, sorunlarımızı doğru zamanda doğru doğrultuda iletmekte kullanırsak kıymetini bilmiş oluruz.
Bağırıp çağırmakla sorun çözülmez. Samimi bir şekilde sorunlarımızı anlatmalıyız. Biz sorunlarımızı kendimiz çözmezsek birilerinin ağzına sakız oluruz. Kumluca’da biz siyaset büyüklerimizin temsilcisiyiz. Önce bize anlatacaksınız. Sonra hep birlikte siyaset büyüklerimize anlatacağız” dedi.