Kum­lu­ca Be­le­di­ye­si “Her Ma­hal­le­ye Bir Park” pro­je­si kap­sa­mın­da Bey­ko­nak Ma­hal­le­si Re­sil­ler Mev­ki­in­de yap­tı­rı­lan “Sü­ley­man Sarı Parkı” dü­zen­le­nen tö­ren­le açıl­dı.
Tö­re­ne Kum­lu­ca Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hü­sa­met­tin Çe­tin­ka­ya, Ak Parti İlçe Baş­ka­nı Arif Ya­vu­zer, Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si Kum­lu­ca Ko­or­di­na­tö­rü Yusuf Evran, Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı Sü­ley­man Kay­han, Ma­hal­le Muh­tar­la­rı ve çok sa­yı­da da­vet­li ka­tıl­dı.

Ar­sa­sı Sü­ley­man Sarı ta­ra­fın­dan ba­ğış­la­nan yak­la­şık 1400 met­re­ka­re alan­da inşa edi­len park Yörük kül­tü­rü te­ma­lı ya­pıl­dı. Yörük Ça­dı­rı te­ma­lı otağ’ın bu­lun­du­ğu par­kın için­de­ki şa­dır­van ise Ese ve Ümmü Yal­çın adlı ha­yır­se­ver­ler ta­ra­fın­dan yap­tı­rıl­dı. Tö­ren­de Bey­ko­nak Sevim Öner Or­ta­oku­lu öğ­ren­ci­le­ri ta­ra­fın­dan halk oyun­la­rı gös­te­ri­le­ri ser­gi­len­di. 

HEDEFİMİZ MAVİKENT ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR PARKI 
Kum­lu­ca Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hü­sa­met­tin Çe­tin­ka­ya tö­ren­de yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da, par­kın ye­ri­ni ba­ğış­la­yan, Sü­ley­man Sarı ve Şa­dır­va­nın ya­pı­mı­nı üst­le­nen Ese ve Ümmü Yal­çın adlı ha­yır­se­ver­le­re te­şek­kür etti. Baş­kan Çe­tin­ka­ya; “Bey­ko­nak­lı va­tan­daş­la­rı­mı­za da­nış­tık. Bu­ra­ya en uygun par­kın yörük ça­dı­rı te­ma­lı bir par­kın uygun ola­ca­ğı­nın ka­nı­sı­na var­dık. Kısa za­man­da bu hiz­me­ti yap­tık. Hiz­me­tin daha iyi­si­ne layık olan Bey­ko­nak­lı va­tan­daş­la­rı­mı­zın hiz­me­ti­ne sun­duk. Bun­dan son­ra­ki he­de­fi­miz Ma­vi­kent Şehit Ömer Ha­lis­de­mir Parkı ola­cak­tır. Uma­rım en kısa za­man­da da o par­kı­mı­zın açı­lış tö­re­ni­ni de ger­çek­leş­ti­ri­riz” dedi. 

Bey­ko­nak Re­sil­ler Cami İmamı Sabri Bayır ta­ra­fın­dan ya­pı­lan du­adan ar­dın­dan pro­to­kol üye­le­ri ta­ra­fın­dan açı­lış kur­de­le­si ke­sil­di. Açı­lış­tan sonra kat­kı­da bu­lu­nan ha­yır­se­ver­le­re pla­ket tak­di­mi ya­pıl­dı.