Kumluca Belediyesi tarafından, Mavikent meydanında Vatandaşlarla buluşma toplantısına katılan Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent halkına hitap etme şansı buldu.Toplantıya Kumluca Belediye Başkanı Avukat Yusuf Göven, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer yaptı. Başkan Yavuzer, Mavikent’e yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden söz etti.
Kumluca Belediye Başkanı Avukat Yusuf Göven ise, görevi yeni devir aldığını, omuzundaki yükün ağırlığının farkında olduğunu, ama birlik ve beraberlik içinde samimiyetle çalıştıktan sonra başarılmayacak işin olmadığı belirtti.
26 Nisan’da AK Partiden Antalya Milletvekili Aday Adayı olmak için Kumluca Belediye Başkanlığından istifa ettiğini belirten Hüsamettin Çetinkaya, önümüzde çok önemli bir seçimin olduğunu, İslam’ın tek Kalesi olan Türkiye’nin var olma savaşı olduğunu anımsattı.

 

KOALİSYON HÜKÜMETİ İŞBAŞINA GEÇTİ
Milletvekili Aday Adayı Hüsamettin Çetinkaya; “1999’da siyasete başladım. Belediye başkanı olduğum seçimlerden koalisyon hükümeti iş başına geçti. Zor durumda olan Türkiye Ekonomisi bir türlü kendini toplayamadı. Toplayamazdı, çünkü bugün olduğu gibi dış güçler ülkemizin ekonomik olarak kalkınmasını istemiyordu.

KAPATMA DAVASI AÇTILAR
Ardından 3 Kasım 2002 de AK Parti işbaşına geldi. AK Parti daha bir dönemini tamamlamadan kapatma davası açtılar. Daha sonra başı örtülü diye hiçbir Cumhurbaşkanına tanınmayan 367 uygulaması ile AK Partinin önü kesilmek istendi.
Bu da tutmadı. Çünkü beklemedikleri bir şey oldu. Çünkü millet iradesini koymuş, bu ülkede ben ne dersem o olur dercesine etkin bir çoğunlukla AK Partiyi iş başına getirmişti. Ardından ne olduğunu bile anlayamadığımız Ergenekon, Balyoz gibi davalarla, ülke gündemini değiştiriyorlar ve yön veriyorlardı. Bir çoğumuz iyi yapıldığını sanıyorduk. Ama madalyonun tersinde başka görüntüler vardı.

MİT TIRLARINI DURDURDULAR
Bunlar yetmedi. Çünkü AK Parti hızla yükseliyor. Milletin gönlünde taht kuruyordu.
17 – 25 Aralık Operasyonunu yaptılar. İşte bu noktada ekonominin terazisi bozulmuştu.
Mit Tırlarını durdurdular. Devletin İstihbarat Teşkilatının mensuplarını yere yatırıp kelepçelediler.

ÜLKEYİ KARANLIĞA SÜRÜKLEMEK
Baktılar ki bu kadar olanlardan sonra Ak Parti hala milletin gözünden düşmüyor, bir türlü yara almıyordu. En sonunda öldürücü darbeyi vurmak istediler. Ülkeyi Karanlığa sürüklemek, Suriye, Irak gibi ülkeler potasına sokmak istediler.

EKONOMİK SİLAHLARLA ÜLKEMİZİ YIKMAYA VE YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR
Ne yaptılar 15 Temmuz Darbesini yaptılar. Ne ile nasıl yaptılar. Bu milletin vergileriyle, alın teriyle alınmış, milletin canını malını ve namusunu korusun diye ellerine verdiğimiz tanklarla, silahlarla ve uçaklarla yaptılar. Sanmayın ki uğraşmaktan vazgeçtiler. İşte bugün yine başa dönerek, ekonomik silahlarla ülkemizi yıkmaya ve yıpratmaya çalışıyorlar.

‘15 TEMMUZ’DA BAŞBAKAN OLACAĞIM’
Yurtta sulh dediler. Şu dediler bu dediler. Bu ülkeyi, bu milleti yok etmek istediler. Hepsinin hedefi Recep Tayyip Erdoğan’dı. Bu ne demekti. Tayyip Erdoğan demek Türkiye demekti. Türkiye Cumhuriyeti’nin mensupları Türk Milleti demekti.
Milletvekili değildi, genel başkan değildi, Bakan hiç değildi. Hiçbir yetkisi olmayan birisi çıktı dedi ki ‘Ben 15 Temmuz’da Başbakan olacağım’ Kardeşim nasıl olacaksın diye kimse akıl edip te sormadı. Çünkü uygulanmaya çalışılan projenin içinde olacağı kimsenin aklına gelmiyordu. Değerli vatandaşlarımız, projenin başka bir versiyonu uygulanmaya çalışılıyor. Sizden istediğim tek bir şey var. Uyanık olun. Olup biteni kesinlikle akıl süzgecinden geçirdikten sonra oy kullanın” dedi.