Çetinkaya, Gödene Caddesindeki Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya, İlçe Başkanı Erol Uysal, MHP İlçe Başkanı Yücel Kaplan, eski İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve meclis üyesi adayları katıldı.

FARKLI KAZANACAĞIZ
Eski ilçe başkanı Arif Yavuzer’in 2001 yılından bu yana ilçe başkanlığını başarılı bir şekilde yürüttüğünü ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, “2001 yılından beri Arif başkanım ve teşkilatımızla zor şartlar altında çalışarak teşkilatlandık. Bu süreçteki 2002 ve 2004 seçimlerinde sizlerin desteğiyle ve ezici bir çoğunluk ile genelde olduğu gibi yerelde de devamlı iktidar olarak bugüne kadar hiç seçim kaybetmedik, kaybetmek de istemiyoruz. 31 mart seçimlerinde sizlerden daha fazla destek ve daha fazla çalışmanızı istiyorum. Cumhur ittifakı kapsamında ilçemizde MHP'li kardeşlerimizle güçlü bir ittifak oluşturduk. Onların da desteğiyle daha da güçlenerek seçimlere gidiyoruz. İnşallah bu seçim farklı olacak öyle umuyorum farklı kazanacağız. Hepinize saygılar sunuyorum " dedi.

YAVUZER’DEN ÇETİNKAYA’YA TAM DESTEK
Başkan Adayı Çetinkaya’ya destek vererek, SKM’ni ziyaret eden Arif Yavuzer, "Erol başkanımız 2001 yılından beri her zaman işin mutfağında oldu, ama ön planda çok fazla görünmedi. 31 Mart yerel seçimlerine giderken ilçe başkanı olarak gidiyor. Bu zamana kadar ki İlçe Başkanlığımız sürecinde hakikaten çok güzel işler yaptık. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde de çok güzel bir neticeyle sizlerin desteği ile birlikte olacak ve bunu da taçlandıracağımıza inanıyorum. 20 Yıldır Kumluca'da hizmet yapan Hüsamettin Başkanımızı anlatacak değiliz. Türkiye sevdalısı Cumhurbaşkanımıza desteğimizi 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak göstererek Türkiye için, Kumluca için çok daha güzel hizmetlere inşaallah imza atarız. 31 Mart’ta her zamanki gibi Kumluca üzerine düşeni yapacağını inancım sonsuz. Çünkü Kumluca'nın güzel insanları her zaman doğrunun, kimin Kumluca’ya hizmet edeceğini ve kimin Türkiye'ye hizmet sevdalısı olduğunu her zaman çok iyi bilir, çok iyi kararlar verir. 31 Mart yerel seçimlerde de aynı kararı vereceğine inanıyorum" dedi.

ÇETİNKAYA’YI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yücel Kaplan ise, “Kumluca’da hizmetin ustası Sayın Hüsamettin Çetinkaya başkanımızı Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak gönülden destekliyoruz. Elimizden gelen her türlü çalışmayı başkanımız için yapacağız” dedi.

BU MESELE KUMLUCA MESELESİ DEĞİL , BU MESELE ANTALYA MESELESİDİR, BU TÜRKİYE MESELESİDİR
Cumhur İttifakı Adayı Hüsamettin Çetinkaya, “Burada toplanan kalabalığın bize geri dönüşü ve aday adaylığı sürecinde yaşanan her türlü dedikodunun, her türlü görüşün boş olduğunu görüyoruz. Bu mesele Kumluca meselesi değil, mesele Antalya meselesidir, bu Türkiye meselesidir. Aday tanıtım programında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Kumluca’da sandıktan güçlü bir mesaj beklediğini söyledi. 24 Haziran seçimlerinde büyüklerimizin aldığı kararın karşısında hiçbir tartışmaya meydan vermeden yapılan bir şey varsa en hayırlısıdır dedik. Dimdik duruyorsak ve sonuçta da bunun semeresini gördüysek aynı şekilde önümüzde yaşayacağımız 31 Mart seçimleri için de biz dava arkadaşlarımıza beraber omuz omuza, gönül gönüle, beraberce Kumluca sevdasıyla sonuç almaya gayret edeceğiz. Yüce Mevlam bu kadar samimi duygularla bu kadar güzel işlerle yola çıkılan bir davayı başarısız kılmaz. Bizim sorumluluklarımızdan birisi de vatandaşlarımızın ayağına gitmek, mutlaka SKM’ne uğramaya çalışacağız. Ama SKM’nin mutlaka sizlerin nöbetleşe halinde beklemeniz gerekiyor” dedi.