Kumluca Belediyesini ziyaret eden CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’ndan çalışmalarla ilgi bilgi aldı. Ziyarete CHP Kumluca İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, CHP kadın Kolları Başkanı Uluşar Suzan’da eşlik etti.

Vekil Çetin Osman Budak, ziyarette, Batı Akdeniz bölgesinin kırsal alanının kalkındırılması gerektiğini vurguladı. Milletvekili Çetin Osman Budak; “Akseki Yaylalarından, Gömbe Yaylasına kadar bu alanda kırsal hayatı yaşayan mahallelerimiz var. Bu mahallelerimizin alternatif turizme kazandırılarak kalkındırılması gerekiyor. Turistlerin bu kırsal alanda konaklaması, o havayı teneffüs etmesi, dalından meyve koparıp yemeleri gerekiyor. Köy (kırsal) şartlarında uyuması gerekiyor. Konaklama yerlerinde organik tarım ürünlerini de sergilemek kaydıyla pazarlamamız gerekiyor. Yerli ve yabancı misafirlerimiz artık doğal yaşam alanlarını tercih ediyor” dedi. 
Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ise Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının koordinesinde, Kumluca ve Finike Belediyelerimizinde desteği ile Finike- Kumluca kırsalındaki antik kentlerimizi kapsayacak bir Likya Yolu projemiz var. Çalışmalarımız devam ediyor. O projede anlattıklarınızı kapsayacak bölümler var. Bizde sizin fikirlerinize katkı sağlayabilirsek mutlu oluruz. Kırsalımızı kalkındıracak tüm çalışmalar için hazırız” dedi.