Fidan Spor Kulübü sporcusu Ceren Bozyil, Antalya'da düzenlenen Liseler arası Kick Boks turnuvasında 70 kg'da altın madalya alarak Kumluca'nın gururu oldu. Antalya' da 04-07 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen 4. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'nda Avrupa Üçüncüsü de olan Ceren Bozyil'in şimdiki hedefi ise Türkiye Şampiyonası'nda iyi bir derece yaparak milli sporcu olmak.

Kumluca'ya altın madalya getirdiği için gururlu olduğunu söyleyen Kumluca Spor Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ceren Bozyil, "Daha önce Avrupa üçüncüsü olmuştum. Şimdi ise Kumluca'ya altın madalyanın getirmenin gururunu yazışıyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Çok çalışmak ve azimle bu başarıları elde ettim. Sponsorum Zekai amcanın maddi ve manevi destekleriyle bu aşamaya geldik, kendisine minnettarım. Kikboks'u sevmemde büyük emekleri olan Kulüp Antrenörü Mehmet Fidan'a, Kumluca Spor Lisesi Müdürü Süfya Öztürk'e, özellikle de Kumluca Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Süleyman Özcan'a ve beni destekleyen aileme teşekkür ederim. Şubat'ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorum. İnşallah iyi bir derece alarak, Milli Sporcu olmayı hedefliyorum" dedi.

Ceren Bozyil'in sponsoru İşadamı E-Z Tohumculuk'un sahibi Zekai İlter ise, "Bir Kumlucalı olarak çok gururlandım. E-Z Tohumculuk olarak gençlerimizin her zaman yanındayız. Gençlerimize sahip çıkılması gerektiğini bir kez daha anladım. Ceren kızımızın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. İnşallah bir gün dünya şampiyonu olarak kürsüde görmek, bizlere nasip olur" şeklinde konuştu.