Kumluca 18. Tarım Seracılık Festivali etkinliklerinde, Karatepe stadında sanatçı Ramazan Çelik konser verdi. Konseri Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri vatandaşlar izledi. 

Seslendirdiği hareketli türkü ve oyun havalarıyla dinleyicileri coşturan Çelik, eserlerini zaman zaman seyircilerle birlikte okudu. Genç Osman ve Türkiyem gibi kahramanlık türküleri de seslendiren Çelik, kıvrak dansı ve oyun havalarıyla yaklaşık iki saat boyunca hayranlarını coşturdu. 

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Tarım ve Seracılık Festivali’nin her geçen yıl bir öncekinden daha güzel bir şekilde gerçekleştiğini, özellikle bu yıl yapılan Yörük Göçünün çok güzel olduğunu söyledi.

Festivale emeği geçenlere teşekkür eden Çetinkaya, bir yaşam kültürü olan Yörüklüğü gelecek nesillere aktarmak ve yaşatılmasını sağlamak için çalıştıklarını bildirdi. Konuşmasının ardından Başkan Çetinkaya ve belediye meclis üyesi Ramazan Kızılkaya tarafından sanatçı Ramazan Çelik’e çiçek takdim etti. Gökhan TEMEL