Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı hizmetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla Kaş’tan Gazipaşa’ya varan hizmet ağı artarak büyüyor. 

Kumluca’nın Salur Mahallesinde felçli olan ihtiyaç sahibi Ramazan Önal’a, bakımlarının daha iyi yapılması amacıyla tam donanımlı hasta yatağı ve tekerlekli sandalye, Eskicamii Mahallesinde yaşayan Dursun Karahan’a ise hayatlarını daha iyi koşullarda sürdürebilmesi için tekerlekli sandalye yardımı yapıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Ekipleri Kumluca genelinde talep eden ve tespit ettikleri yatağa bağımlı hastalara ev şartlarında daha iyi bir bakım yapılabilmesi için tam fonksiyonlu hasta yatağı yardımı yapmaya devam ediyor. 2017 yılı içerisinde tespit edilen 3 aileye hasta yatağı veren Büyükşehir Belediyesi, Kumluca genelinde ihtiyaç sahibi tüm ailelere yatak dağıtılması için de çalışmalarını sürdürüyor.


Yapılan yatak yardımının çok önemli olduğunu ve hastalarına bakım yaparken kolaylık sağladığını belirten hasta yakınları, çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Haber merkezi