BÜCÜRİSTAN, BÜCÜRLERİ BEKLİYOR!

Kumluca’da çocukların eğlenerek öğrenecekleri tek mekân olan Bücüristan Cafe Parti ve Oyun Merkezi Kumluca’da hizmet veriyor.

Teknolojinin hızla ilerlediği, çocukların sokaklarda değil de teknolojik cihazların sunduğu oyun alanlarında vakit geçirdiği günümüzde Bücüristan Oyun Merkezi Sahibi Serpil Yılmaz, sosyal duyarlılığı olan bir yaklaşımla iş fikrini oluşturarak Adnan Menderes Bulvarı Hastane Caddesi eski galericiler sitesi yanında Bücüristan Parti ve Oyun evini Kumluca'ya kazandırarak hizmet veriyor.
Bücüristan Parti ve Oyun evinde çocuklar sorf play oyun alanı, kum havuzu ve meslek atölyesinde meslekleri tanıyarak hem bilgilendirici hem de eğlenceli vakit yaşarken kafeterya bölümünde de ailelerin çocuklarının güvenli bir mekânda rahat vakit geçireceği ortam sunuyor.

EĞLENEREK ÖĞRENECEKLERİ OYUN ALANLARI
Bücüristan Cafe Parti ve Oyun Merkezi işletme sahibi Serpil Yılmaz, “Teknolojik cihazların oyun alanlarına dönüştüğü ve çocuk istismarlarının arttığı ülkemizde çocukların sokaklarda olmadığı ve ailelerin tereddüt etmeden dışarıya bırakamadığı çağda, iş fikrimizi oluşturarak Kumluca’da hizmet vermeye başladık. Sadece çocuklara değil ailelerinde hoş vakit geçireceği bir mekân oluşturduk. Sorf play oyun alanı, kum havuzunda eğlenceli vakit geçiren çocuklar, meslek atölyesiyle doktor, itfaiye, karakol gibi meslek gruplarını yaşayarak, eğlenerek öğreneceği bir ortam oluşturduk ”dedi.

İYİ Kİ BÖYLE BİR MEKÂN AÇTINIZ

Kumluca’nın böyle bir mekana ihtiyacı olduğunu söyleyen Serpil Yılmaz, “ Mekanımıza gelen konuklarımız iyi ki böyle bir mekan açtınız. Kumluca ve Finike başta olmak üzere Batı Antalya’nın bu mekâna ihtiyacı vardı. Çocukların Kafesini faaliyete geçirmekten çok mutluyuz ”dedi.

Haber : Hamide Koçubaba