MHP Kumluca İlçe Binasında yapılan toplantıya İlçe Başkanı Yücel kaplan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Ayrıca MHP Antalya İl Başkan yardımcısı Mehmet Ali Tuna da katıldı. Toplantıda İlçe Başkanı Yücel Kaplan hoş geldiniz şeklindeki açılış konuşmasını yaptı. Toplantıda konuşma yapan MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuna; “ Bu millet köklü bir millettir. Bu milletin kaderi Orkun Hitabelerinde taşlara oyulmuş harflerle yazılmıştır. 1071 de Malazgirt’te yazılmıştır. Ulubatlı Hasan’ın Burçlara sancağı diktiği an yazılmıştır. Bu millet ebediyete kadar yaşacak diye her olayda söz vermişiz.

İşte bu yüzden bu parti iktidar partisinin koltuk değneği oldu diyenlere aldırmadan yolumuza devam ediyoruz.
Çünkü önce Ülkem, sonra milletim, sonra partim ve en sonunda ben diyen bir liderimiz var.
Çünkü ülke olmadan millet, millet olmadan parti olmaz.
Biz bu yüzden bu ülkenin bekası diyoruz. Bugün farklı söylemler üretip başka yollara yürüyenler, bu ülke olmasa nerde siyaset yapacaklardı.
15 Temmuzda bizde CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın gibi “15 Temmuz gecesini bir tiyatro izler gibi izledim” diyebilirdik.
Çünkü biz devletin devamlılığını ve varlığını savunuyoruz.

Biz o günün Başbakanı, bu gün Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın “Eyyyy Bahçeli” dediği günleri unutmadık.
Ama devleti yönetenler hata yaptı diye ne ülkemizden ne de milletimizden vazgeçebilirdik.
15 Temmuz gibi en zor ve en karanlık bir günde devletimizi yöneten devlet adamlarımızı feda edecek lüksümüz olmaz.
Ne diyor Cumhurbaşkanımız, tek millet, tek devlet tek bayrak. Bunu biz dün söylüyorduk. Bu esaslar için iktidarın yanındayız.
TEOG un kaldırılması fikrini ilk ortay atan Liderimiz Bahçelidir. “ Bir Gece Ansızın Gelebiliriz” sözü de Liderimizin bir yıl önce kullandığı bir sözdür. Bu gün Sayın Cumhurbaşkanımız kullanıyor. İnsan Ülkücüler karar alıyor. Ak Parti Uyguluyor diye düşünmeden edemiyor.
Tayyip Erdoğan Bahçeliye Saraydan bir oda verecek oda orada kalacak diyorlar. Nezaketimizden dolayı bu konuda çıkıp ta cevap vermiyoruz.
Rahmetli Başbuğumuz, 40 yıl önce 9 ışık doktrininde, zorunlu eğitimin 12 yıl olması gerektiğini, Kuranı çocuklarımızın 3 sınıfta öğrenmesi gerektiğini yazmış.

ŞİMDİ BUNLARI AK PARTİ UYGULAMIYOR MU?
Bakın dav arkadaşlarım. Suriye’nin, Irak’ın, Bulgaristan’ın, Doğu Türkistan’lı kardeşlerimizin, Yunanistan’daki Türk Soydaşlarımızın, Azerbeycan’lı Kardeşlerimizin gideceği bir Türkiyesi var. Ama bizim gidebileceğimiz başka bir Türkiye yok. İşte bu yüzden bu devletin bekası diyoruz” dedi.
Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuna bir partilinin “Hükümet hakkında konuştuk mu işten atıyorlar” söylemine karşın şöyle dedi.

“ Biliyorum. Bir baskı var. Göz ardı edemeyiz. Devletin bazı kuralları vardır. Devlet Memuru memurluğunu yapıp çoluk çocuğunun rızkı için maaş aldığı, devleti hakkında konuşmaz. Bu Türk Milletinin edebine de uymaz. Bir şirkette çalışıyorsa konuştukları şirketine zarar veriyorsa da bu da nezaketen yanlış olur. Çünkü rızkımızı o şirketten temin ediyoruz. Evinizde, güvendiğiniz akraba ve dostlarınızla fikirlerinizi paylaşın” dedi.

Tuna; “ 15 Temmuz sonunda jetlerimizi kullanan pilotlarımızın % 80 i FETÖ cü çıktı. Jetlerimizi kullanacak pilot kalmadı. Devletimizin bekası için suça az bulaşmış pilotlarımıza seni denetimli serbest olarak bırakıyoruz. Jetlerimizi kullan dedik. Bu milletin bekasını düşünmek budur.
Vücudunda ok saplanacak yer kalmayıncaya kadar direnen ve sancağı burçlara diken Ulubatlı Hasan, 250 kiloluk mermiyi sırtlayıp topun namlusuna atan Seyit Onbaşı, Size Ölmeyi Emrediyorum, emrini öleceğini bile bile, kurşunlara göğsünü siper eden Mehmetçik, 15 Temmuzda Bu milletin Bekası İçin hiç tereddüt etmeden o mel’unun alnına kurşun sıkan Ömer Halisdemir…. İşte Ülkücü Hareket bunların taaa kendisidir” dedi. Toplantıdan sonra aşure ikramı ve dua yapıldı. Ardından karşılıklı sohbet ve fikir alışverişinde bulunuldu.