Büyük Birlik Partisi Kumluca Belediye Başkan Adayı Uğur Ay, birlikte belediyecilik için aday olduğunu açıkladı.

Kumluca halkının isteği doğrulduğunda aday olduğunu açıklayan Uğur Ay, yaklaşık sekiz aydır belediye başkan adaylığı ile ilgili çalışma yaptığını, bu çalışma neticesinde vatandaşlardan gelen olumlu tepki neticesinde aday olamaya karar verdiğini söyledi.

Kumluca Belediye başkan adaylığını açıklayan açıklayan Uğur Ay şunları söyledi:

1999 -2002 yılları arasında Büyük Birlik Parti teşkilatında faaliyet gösterdim. Kongre faaliyetlerini 2002 yılından beri gerçekleştirmemekteyiz. Büyük Birlik Partisi İlçe teşkilatını Kumluca’da kurmaya karar verdik. 28 Kasım 2018 tarihinde kuruluş iznini Kumluca Kaymakamlığından alarak on bir üyeyle yola çıktık. Kurucu ilçe başkanımız Recep Peynircidir. Antalya’nın en güzel ilçesi olan Kumluca’mızın sorunlarını çözmek ve Kumluca ‘mızın eksiklerini gidermek için özü sözü bir olan çok değerli bir ekiple yola çıkıyoruz.

Kumluca ‘ya hizmet için aday olacağını söyleyen Uğur Ay,” İnanıyoruz ki tarımın başkenti Kumluca’mızı uzman ve yerelin sorunlarına hâkim hizmet aşkı ve özverili çalışmalarımızla Kumlucalı hemşerilerimizin destek ve katkılarıyla en kısa zamanda kalkınmış bir Kumluca olarak Türkiye gündemine taşıyacağız. Halkımızın birlik ve beraberliğini sağlayarak tüm sorunları hep birlikte aşacağımızdan eminiz. Biz her kesimin oyuna talibiz. Bugün içimizde yaşadığımız şartlar birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu göstermektir. Kumluca’mızın sorunlarının ve çözüm yollarının bilinciyle güçlü kadromuzla dersimize iyi çalışıp hazırladığımız programla yola çıkmış bulunmaktayız. Partimiz bize bu şerefli göreve layık gördüğü takdirde sizlerin huzurunda gelerek hep birlikte şeffaf ve birleştirici bir belediyecilik anlayışını Kumluca’mıza getirmek istiyoruz.

Partimizin takdiri ve siz değerli Kumlucalı hemşerilerimizin desteğiyle çağdaş şehircilik anlayışına sahip, Kumluca’nın sorunlarını bilen milli ve manevi değerlere sahip bir belediyecilik hizmeti vermek istiyoruz. Bu davamızda hedefimiz Devlet gibi belediye Dayanağımız yüce Rabbimiz ve değerli Kumlucalı hemşerilerimizindir dedi” dedi.

UĞUR AY KİMDİR?
1982 Nevşehir doğumluyum. Evli, bir çocuk babasıyım. Babamın mesleği dolayısıyla Kumluca’ya geldik. İlkokul Eğitimimi Kumluca Cumhuriyet İlkokulunda tamamladım. Kumluca Lisesi Mezunuyum. PVC Kapı Pencere Doğrama işini yapmaktayım. Milliyetçi Hareket Partisi il delegelik görevlerinde bulundum. Ayrıca Büyük Birlik Partisinin kurucuları arasındayım. Alperen ocaklarında faaliyetlerde bulundum.