Lina Organizasyon sahipleri  Meryem Ertuğrul   ve  Özlem Aydın, Bir Nev'i  Düş Evi sloganıyla Kumluca' da  hizmet  vermeye başladı.

 Özlem Aydın "   Siz düşleyin biz düşlerinizi  tasarımlarımız ile  gerçeğe dönüştürelim. Eğlenceli ve hikayeli bir organizasyon tasarımları yaparak kişisel fikirler üreterek trendleri özel gününüzde gerçekleştirelim. Kişiye özel tasarımlar yaparak Mini doğum günü partisi,bebek mevlüdü, kına, düğün ve nişan organizasyonlarını geniş ve renkli bir mekanda hizmet vermeye başladık " dedi.

Bireyleri Kendi Etkinliklerine davet ettiklerini söyleyen Özlem Aydın ,  " Kardeşimle birlikte Sektörü araştırdık.  İstanbul ve İzmir'deki  firmalardan bilgiler alarak Kumluca'ya  alışılmışın dışında organizasyon hizmeti  vermek  amacıyla vakti geldi diyerek iş yerimizi açtık " dedi.

HERKESİN BİR HİKAYESİ OLMALI

Herkesin bir hikayesi olması gerektiğini söyleyen   Meryem Ertuğrul ise, "  Özel günlerde herkesin bir hikayesi olmalı ve bu hikaye bir noktasıyla farklılığı yakalamalıdır. Biz bu farklılığı makul fiyatlarla hayallerinizdeki hikayenin senaryosunu gerçekleştirmeyi ve Klasik süsleme anlayışınınsın dışında  farklı bir ambiyans sunmayı vaad ettiğik " dedi.

Haber: Hamide KOÇUBABA