-BİOENERJİ UZMANI FİKRİ GİZLİ, 4 YAŞINDAN BU YANA ATAKLAR GEÇİREN SARA HASTASI OLAN EDA SELÇUK'U 3 SEANSTA İYİLEŞTİRDİ.

Yaklaşık 4 yaşından bu yana Sara (Epilepsi) hastası olan Eda Selçuk, İzmir'den Kumluca ilçesine gelerek Bioenerji Uzmanı Fikri Gizli tarafından tedavi edildi. Eda Selçuk, 3 seanslık tedavi ile tamamen iyileştiğini söyledi.

Kumluca'da bioenerji metoduyla alternatif tedavi yöntemi uygulayan Bioenerji Uzmanı Fikri Gizli, Türkiye'nin bir çok ilinden gelen hastalarına şifa oluyor.

YILLARDIR YAŞADIĞIM BU HASTALIK 3 SEANSIN SONUNDA İYİLEŞTİ
Dedesi Zeki Aysal ile İzmir'den Kumluca'ya gelen Eda Selçuk, 3 seanslık tedavi ile tamamen iyileştiğini söyledi. Selçuk, “epilepsi sara hastasıyım. 4 yaşından bu yana hastalığım var şu an 16 yaşındayım. Çocukluğumdan bu yana tedavi görüyorum. Düzenli ilaç kullanıyorum. Hastanedeki tedavi yöntemleri krizlerimi bir nebze azalttı ama tamamen bitirmedi. Nöbet geçirdiğimde kendimde olmuyorum. Tanık olanlar baygın bir halde titremeye başladığımı, ağzımdan köpükler çıktığını söylüyorlar. Bir tanıdık vasıtasıyla İzmir’den Kumluca’ya Fikri abinin iş yerine geldik. Fikri abi yıllardır yaşadığım bu hastalığı 3 gün 3 seansın sonunda iyileştirdi. Sadece sabahları kalktığımda istemsiz bir şekilde elim 1-2 saniye havaya kalkıyor. Onunda psikolojik olduğunu söylüyorlar. Allah’a şükürler olsun ki iyileştim, sohbet numaraları çok mutluyum. Fikri abiyi herkes tavsiye ederim” dedi.

DANIŞANLARIMIZIN YÜZDE 99’UNDA BİR İYİLEŞME GÖZLEMLEDİK
Bioenerji Uzmanı Fikri Gizli, “bioenerji uzmanıyım. Yaklaşık 5 yıldır bu işle uğraşıyorum. Bioenerji Uzmanı belgem var ve profesyonel bir şekilde bu işi yapıyorum. Bize gelen danışanlarımızın yüzde 99’unda bir iyileşme gözlemledik. Danışanlarımızın iyileşmesi ve mutlu olduğunu görmek beni de mutlu ediyor. Eda kardeşimiz bize İzmir’den geldi. Sara hastası olan Eda kardeşimiz bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine bize geldi. 4 yaşından şimdi yani 16 yaşına kadar zaman zaman ataklar geçirdiği şikayetleriyle geldi. 3 seans sonunda sara hastası olan bu kardeşimiz bana göre tamamıyla iyileşmiş durumda. Bilinçaltında bir sıkıntısı kaldı. Oda çözülürse hayatını sapa sağlam bir insan olarak devam edecek" dedi. Gizli sözlerini şöyle sürdürdü:

90 SEANSIN SONUNDA KANSER OLAN HASTAMIZ TAMAMEN İYİLEŞTİ
"Tıbbın çare bulmakta zorlandığı kanser çeşidi olan göğüs kanseri tedavisini bir danışanıma uyguladık. Hastanelerden kaçıp gelen bir ablamızda. 90 seansın sonunda tıbben tahlil sonuçları gelmek kaydıyla belgelenmiş halde kanserin tamamen yok olduğunu gözlemledik. Hastamız devlet memuru olması nedeniyle açıklanmasını istemedi. Bu danışanımızda Allah’ın izniyle tamamen kansere bitirdik.

İNSAN BEDENİNDE OLAN ENERJİYİ AKTARIYORUZ
Bilimsel yöntemlerle bir arada bu tedavi yöntemini uyguluyorum. Önce danışanımı doktora yönlendiriyorum. Eğer tedavi olmazsa doktor raporları ve tahlil sonuçlarına göre tedavi uyguluyorum. Bizde bitkisel birşey yok. İlaç tedavisi yok. Kimsenin düzenli kullandığı ilacı kesmek yok. Sadece ve sadece bizim uyguladığımız metot insan bedeninde ve her bedende bulunan enerji ve kendi bedenimizde ki bulunan enerjiyi kullanmak. Bu enerji frekansını yakalamak içinde Allah’ı Teala’dan niyettir. Bu niyete göre de Allah'ı Teala’dan istediğin zaman karşı bedene enerji verme, enerji aktarmadır.

MİGREN VE MİDE HASTALIKLARI 3 SEANSTA BİTİYOR
Migren ve Mide rahatsızlıkları 3 veya 5 seansta bitiyor. Ama her bedenin bünyenin vereceği tepki aynı olmuyor. Bir seansta biten de oluyor, beş seansta bitinde oluyor. Özellikle migren hastalarının nöbet aralığı oluyor. Bu rahatsızlık insana Allah korusun intihara kadar sürüklüyor. Karanlık odalara geçip haplarıyla beraber kendilerini dinlenmeye alıyorlar, bu şekilde ağrılarını geçirmeye çalışıyorlar. Aslında öyle değil migren denen bir hastalık yok aslında. İnsanların üzerindeki negatif enerjilerin tamamı beyinde toplanan bir ağrıdır. Migren ağrısı enerjisi geçişiyle tamamen yok oluyor.

EKLEM ROMATİZMASI OLAN DANIŞANIMIZ 7 SEANSTA İYİLEŞTİ
İltihaplı eklem romatizması şikayetiyle bir küçük danışmanımız geldi. 7 seansta hastalığın bittiğini gördüm. Doktora tekrar geri gönderdik. Ömür boyu bir ilaç kullanmak zorunda kalacaktı. Tedavi uyguladıktan 15 gün sonra Doktorlar tahlil raporlarında bu çocukta iltihaplı eklem romatizmasının kalmadığını gördüler. Ben bunu da bioenerji sayfamda paylaştım. Bu hastalıkta da başarı elde ettik Allah’ın izniyle.

BU MESLEĞİ YAPMAMDA EN BÜYÜK NEDEN İNSANLARA YARDIMCI OLMAK
İnsanların üzerindeki bu tür psikolojik, ruhsal sıkıntıları ve bedensel sıkıntılarını almak için onlara yardımcı olmak için yapıyorum. Kendimden pay çıkarmak gerekirse bu tür sıkıntılar yaşadım. Ben bu sıkıntılarla başa çıkmak ve birtakım sıkıntıları atlatmak için çok çözüm yolu aradım. Bulamayınca kendim bu yola girdim. Allah’ın izniyle de bulduk. Bizim Kenan Poyraz hocamız var. Allah razı olsun ondan. Birçok insana yardımcı oldu. Çok insanları eğitti. Ve halen de eğitmeye devam ediyor. O insanı da tanıdığıma çok mutluyum. 3-4 sene önce bir araştırma sonucu kendisiyle tanıştım ve kendisinden belgemizi aldıktan sonra halen ilişkilerimiz devam ediyor. O insanı ömrüm boyunca unutmayacağım. Bioenerji uzmanı olmamı sağladığı için kendisine teşekkür ederim.

HASTALIK DENİLEN BİR İLLET YOKTUR, SİSTEM BOZUKLUĞU VARDIR
Kumluca içerisinde çok fazla danışanımız yok. Kendimizi çok fazla tanıtmadık. Türkiye’nin birçok ilinden gelen danışanlarım var. Hastalık denilen bir illet yoktur. Sistem bozukluğu vardır. Kesinlikle Allh bir dert vermişse dermanını da vermiştir. İnsanoğlu bunu araştırmadan kesinlikle bulamaz. Biz buradayız, Kumluca’dayız. Kumluca’mıza hizmet etmeyi seviyorum. Eğer bu tür sıkıntılarınız varsa işyerime bekliyorum."

BİOENERJİ NEDİR?
Bioenerji Yaşam Enerjisi olarak bilinir. Bioenerji pozitif ve olumlu enerji aktarma yöntemidir. Bioenerji evrensel yaşam enerjisi yani kozmik enerjidir. Bioenerji vücutta meydana gelen bütün ağrılarda çok etkilidir. Bilimsel olarak saptanabilir ve özel ölçüm cihazlarıyla yaşam enerjisi ölçülebilir. Bedene bioenerji frekanslarının gönderilmesi sayesinde bedenin dengesini bulmasına ve sorunları aşmasına yardımcı olunur. Her insanda var olan bioenerji aktifleştirildikten sonra yaşam boyu size pozitif enerji sağlar.