ULUSAL VE ULUSLARARASI HİZMET VEREN BESKO TARIM MARKETLERİ 9 KASIM CUMA GÜNÜ SAAT 14.00 ‘TE KUMLUCA’DA ŞUBESİNİ AÇIYOR.

Dr. Halim Aydın, “Firmamız Tarım Sektöründe Ulusal ve uluslararası alanda 30 yıldır hizmet veriyor. Hizmet anlayışımız kurumun ismiyle bir bütünlük oluşturmaktadır. BESKO olarak önce bitkiyi besle, daha sonra koru anlayışıyla hizmet vermekteyiz. Bir bitkinin ticari ve pazar değeri onun dengeli ve sağlıklı beslenmesi ile mümkündür. İyi beslenen bir bitkinin besi, pazar ve ticari değeri daha yüksek olur” dedi.

BESKO DÜNYA’YA AÇILAN PENCERE
Dr. Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:
“BESKO seradan tarlaya çöl ikliminden tropikal iklime, her türlü iklim ve tarım projesinde bitki beslenmesine çözüm üretmektedir. Bitki besleme konusunda uzman kadrosu ile ulusal ve uluslararası çalışmaları yürütmektedir. Ulusal-Uluslararası müşterilerine, tarım teknolojisi transferi ve danışmanlık hizmetleri vermekte olup, üreticilerden aldığı geri dönüşlerle yerinde sorunları çözmeye gayret göstermektedir.

Amaçlarının ürünlerini tanıtmak yanında müşterilerin sorunlarına çözüm üretmek olduğunu aktaran Aydın, “Tanıttığımız ürünlerde satış sonrası hizmeti de vererek, akredite laboratuvarımız aracılığı ile toprak ve gübre analizi yaparak üreticilerimize verimde destek hizmet vermekteyiz” şeklinde konuştu.

Şubelerinin açılışına bütün paydaşları davet eden Aydın, “Ulusal ve uluslararası hizmet veren BESKO Tarım Marketlerinin ilk şubesini, Seracılığın Başkenti olan Kumluca’da açmaktan mutluyuz. Açılışımıza Kumluca halkını bekleriz“ dedi.