Kumluca'da Flowers Boutigue işletmesinde Tasarımcı İlkay Bars tarafından kurutulmuş çiçek tasarımları ve 5 yıl şoklanmış gül satışı yapılıyor.

Tasarımcı İlkay Bars , " Hediye bireylerin değerli olduğunu ve sevginizi gösteren sembolik araçlardır. Sekiz aydır Flowers Boutigue işletmesi olarak müşterilerimizin en güzel anlarında şahitlik ederek kişiye özel çiçek tasarımları yapıyoruz. Çiçek tasarımları, buket , canlı çiçek, kurutulmuş çiçek ve tropik bitkilerden tasarımlar yaparak yenilikleri Kumluca ya getiriyoruz. Her geçen gün yeniliklere yenilik katıyoruz.Yapaydan insanları uzaklaştırıp gerçekle,doğayla buluşturuyoruz " dedi.

Güllerin şoklanmış olmasından dolayı sudan, nemden ve direkt güneş ışığından uzak tutulması gerektiğini anlatan İlkay Bars ," Şoklanmış günlerin 5 yıl ömrü var ve her gördüğünüzde o anki duygularınızı tekrar hatırlayacaksınız.Yılbaşı ve Sevgililer gününde önerebileceğimiz ilk hediyeler arasındadır.Renk seçeneklerimiz çok fazla mor,kırmızı, beyaz eflatun vb. mevcut olduğunu söyledi.

Haber: Hamide KOÇUBABA