Kumlucada’da 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı okul sporları değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kumluca Mimar Sinan Orta Okulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Toplantıya Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, Kumluca İlçe Mili Eğitim Şube Müdürleri Yalçın Seyran ve İlhami Kotan ile Beden Eğitimi öğretmenleri katıldı.

Okul Sporları bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında geçen yılın faaliyetleri değerlendirilerek, 2018-2019 döneminde gerçekleştirilecek faaliyetler ve sistemde yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verildi.

BAŞARI İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ
Yeni dönem spor faaliyetlerinde geçen dönemdeki başarıyı artırmak için daha fazla çalışacaklarına değinen Kumluca İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Yalçın Seyran, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliği içerisinde binlerce çocuğumuza sporla buluşturacağız” dedi.

Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, “2018-2019 eğitim öğretim yılının başta ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini diliyoruz. Okul sporlarına daha fazla katılım sağlanması, çocuklarımızın sporla buluşması, yetenekli yeni öğrencilerin ortaya çıkması ve bunları en iyi şekilde değerlendirilmesini temennisi içerisindeyiz” dedi.