İlk günkü dava bilinci, millet -memleket aşkı ve hizmet arzusuyla yola çıktığını söyleyen Uğur Ay, ”Büyük birlik harekâtına katıldığımız ilk gün kü heyecanımız ile Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere bırakmış olduğu lekesiz ve riyasız sancağı büyük bir adanmışlık, temiz ve riyasız tutmak nihai gayemizdir. Bu anlayış ile Kumluca’da ayırt etmeyen, her kesimi kucaklayan, Belediye kaynaklarını kullanırken, kuruşu kuruşuna hesap verildiği, verdiği vaatleri yerine getiren, helal belediyecilik anlayışını benimseyen sosyal ve demokratik Belediyecilik anlayışını düstur edinerek sözümüzde hizmet anlayışıyla yola çıktık “ dedi.

‘ GÖNÜLLER KAZANARAK HİZMET YAPMAYA TALİBİZ’

BBP Başkan Adayı Uğur Ay, “ Tarafsız, adil, hakkaniyetli bir şekilde, milletimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için canla başla çalışacak ve güzel Kumluca’mızı yepyeni bir belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız.68 bin 610.nüfusuyla Kumluca’da hepimiz bir kilimin desenleri gibiyiz. Desen bozulduğu zaman bütün bozulur. Bireyleri ayırt etmeyen, her kesime hitap eden ve hizmetlerin dengeli şekilde aktarıldığı, adaletin eşit tesis edildiği, dürüst ve doğru belediyecilik ilkesiyle ‘ Özümüz millet, sözümüz hizmet anlayışıyla gönüller kazanarak hizmet yapmaya talibiz ” dedi.

MART’IN SONU HASAT TOPLAMA ZAMANIDIR.

Uğur Ay,” BBP’nin Kumluca’da ilk belediye başkan adayıyım. Aktif olarak faaliyet yürütüyoruz. Ektiğimiz tohumların hasat zamanı Mart’ın sonudur. Kumluca’da partimize yoğun bir ilgi var. Kumluca’yı Batı Antalya’nın pilot noktası olarak konumlandırıyoruz. Burada yapılan çalışmalar Demre’yi etkileyecek, Kaş’ı etkilecek, Batı Antalya bölgesini etkileyecektir” dedi.

SİYASETÇİ DEĞİL, DAVA ADAMIYIZ.

Siyasetçi olmadığını dava adamı olduğunun altını çizen Uğur Ay, “ Allah’ın verdiği iman gücü ve kendi imkânlarımız ile davamızı yürütüyoruz. Kumluca’nın tüm problemlerine hâkim ve bunları çözmek için kendini millete adayan bir anlayışla milletimizin önüne çıkıyoruz. Büyük Birlik Partisinin önceliği vatan, bayrak, ezan, devlet ve millettir. Hiçbir makam ve mevki bu değerlerin üzerinde değildir, olmayacaktır. 31 Mart Akşamı Allah’ın izniyle seçimi kazanacağız" ifadelerini kullandı.
Haber: Hamide Koçubaba