Başpehlivan Orhan Okulu, Kumluca Devlet Hastanesine, Antrenörü Kemal Yılmaz, Eşi Ayfer Okulu, Kızı Zeynep Okulu ve 15 aylık Oğlu Hamza Okulu ile birlikte geldi. 


Başhekim Ayşegül Alkan bir süre Başpehlivan Orhan Okulu ile sohbet etti. Ayşegül Alkan Başpehlivan Okulu’ya güreşlere nasıl hazırlandığını, güreşler esnasında moral ve motivasyonunu nasıl kontrol ettiğini, kendi güreşini daha sonra izleyip izlemediğini sordu. Orhan Okulu ise güreşlerden önce heyecan’ın başladığını, güreş sahasında tamamen güreşe odaklandığını ve başarıyı elde ettiğini anlattı. 


Başhekim Ayşegül Alkan; “ Kumluca İlçemizin gururu olan Türkiye Cumhuriyetimizin Başpehlivanı Orhan Okulu’nun hastanemizi ziyaret etmesi bizleri çok mutlu etti. Ailesi ile birlikte ziyaret etmesi ayrı bir mutluluktur. Çok memnun olduk” dedi. 


Orhan Okulu ise; “ Kumluca Devlet Hastanesi halkımızın sağlığını emanet ettiği bir yerdir. Çocuklarımız, aile büyüklerimiz ve bizler en küçük rahatsızlığımızda hastanemize geliyoruz. Her şeyin başı sağlıktır. Tabi ki hastanemizi ziyaret edeceğiz. Güreş tutarken bile sakatlanmalara karşı onlar bizim yanımızda oluyor” dedi.