umluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu açılış törenine katılarak sergiyi gezdi. Sergide minik sanatçılarla keyifli sohbetler eden Köleoğlu onları eserlerine gösterdikleri emeklerden dolayı tebrik etti.

Köleoğlu Atatürk’ün sözünü hatırlatarak, "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Biz sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız. Özellikle küçük yaşlardaki çocuklarımızı bu tür aktivitelere yönlendirmek anne ve babaların birincil görevlerinden birisi olmalı. Gençlik gelecektir diye çıktığımız bu yolda geleceğimiz için atılan her doğru adımın yanındayız" dedi.

Duygu Özsarıkamış, "Pandemi döneminde başlamış olduğumuz resim kursumuza, sene sonu sergisi yapmaya karar verdik. Öğrencilerimizin karakalem, akrilik boya çalışmaları, karışık teknik çalışmalarını değerli vatandaşlarımıza bugün burada sunmaktayız. Çalışmaların yanında sanat tarihi eğitimini de küçük yaşlarda vermeye başlayarak onlara sosyal açıdan biraz daha farklı olmalarına yönlendirmeye çalışıyoruz. Umarım başarılı olabilmişizdir" dedi.