Kumluca Belediyespor kulüp binasında sporcular ve yönetim tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Mustafa Köleoğlu, “hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah, Kumluca Belediyespor’umuzu daha iyi yerlere hep birlikte getireceğiz. Bunu gerçekleştirmek için Kumluca Belediyesi ve Başkan olarak ben Mustafa Köleoğlu olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Köleoğlu’nun yaptığı ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Kumluca Belediyespor Başkanı Ali Okur, ‘’Yeni oluşan yönetimimizle birlikte Kulübümüzü başarılı yapmak için elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız. Bu konuda da en büyük destekçimiz olan belediye başkanımız Mustafa Köleoğlu’na çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Kumluca Belediyespor Kulübü ziyareti anısına yönetim Mustafa Köleoğlu’na minyatür kıspet hediye etti. Köleoğlu’da Sporculara tatlı ikramında bulundu. Başkan Köleoğlu pehlivanlara 16 Mayıs’ta Kumluca’da start verilecek olan Yağlı Pehlivan Güreşlerinde başarı dileklerinde bulunup Kumluca’nın adını tüm dünyaya duyurma konusunda kendilerinden beklentisinin ne kadar büyük olduğunu belirtti.