Kumluca Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya 41 mahalle muhtarından 39 tanesi katıldı. Toplantıya Millet İttifakı Kumluca Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı.

Merkez Mahalle Muhtarı Serkan Ersoy muhtarlar adına başkan Köleoğlu’na çiçek takdim etti.

Başkan Köleoğlu, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada; “Bu toplantımızda fazla konuları dile getirmeyeceğim. Çünkü bu toplantımız tanışma ve kaynaşma amaçlı yapılan bir toplantıdır. Yalnız sizlerden bir şey isteyeceğim. Bana mahallenizin sorunlarını bir liste bana iletin. Bana ilettiğiniz sorunların da takipçisi olmak amacıyla bana sürekli hatırlatın. Ben sürekli samimi ve açık sözlü olacağım. Sizden de aynı davranışı bekliyorum.

Belediyemiz tarafından geleneksel hale gelmiş, bu yıl 20. Yapılacak festivalimiz var. Seçimler nedeniyle çok kısıtlı bir zamanımız var. Biz bu festival hazırlık çalışmalarının ana çatısını oluşturduk. Ana sorumluları belirledik. Pazartesi’den itibaren yoğun bir şekilde festival çalışmalarına odaklanacağız. Yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.