Kumluca Kavaklıkuyu ve Çarşıiçi Caddelerinde 3 yıl önce Kumluca Belediyesi tarafından yaptırılan engeller kaldırıldı

Kumluca Belediyesi, daha önceki yıllarda, Kavaklıkuyu ve Çarşıiçi Caddelerinde araç trafiğini düzenlemek amacıyla yapılan engelleri kaldırıldı.

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından kaldırılan engellerin çalışmalarına Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da katıldı.

Demir bariyerleri iş makinası yardımıyla söken Mustafa Köleoğlu; “31 Mart yerel seçim çalışmalarında Kavaklıkyu, Çarşıiçi ve Cumhuriyet Caddesindeki vatandaşlarımız bu engel ve bariyerlerden şikayetçi olmuşlardı. 3 yıl önce trafiği düzenlemek amacıyla bu tür bir uygulama başlatılmış. Ancak bu uygulama yüzünden caddelere araçlar girememiş, alışverişlerde çok zayıflama yaşanmıştı. Bu engel ve bariyerler yüzünden yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar meydana gelmişti. Kavaklıkuyu, Çarşıiçi ve Cumhuriyet Caddelerinde esnaflık yapan vatandaşlarımız isyan ediyordu. Ben de söz vermiştim. Göreve geldiğimde ilk işlerimden birisi de bu engelleri ortadan kaldırmak olacak demiştim. Bugün bu sözü yerine getirme imkânı bulduk” dedi.