Kum­lu­ca Genç­lik Mec­li­si Ko­or­di­na­tör Okul Gül Çetin Kaur Li­se­si hi­ma­ye­sin­de Kum­lu­ca Be­le­di­ye­si Kon­fe­rans Sa­lo­nun­da top­lan­dı


Top­lan­tı­ya Kum­lu­ca Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hü­sa­met­tin Çe­tin­ka­ya, İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Meh­met Ali Gir­gin, Gül Çetin Kaur Li­se­si Mü­dü­rü Osman Mutlu ve okul tem­sil­ci­si öğ­ren­ci­ler ka­tıl­dı.


Top­lan­tı­da önce Kum­lu­ca Genç­lik Mec­li­si Baş­ka­nı Mus­ta­fa Ata Arı­can ko­nuş­tu. Baş­kan Arı­can; “Ege­men­li­ği­ni sağ­la­ya­ma­yan bir mil­le­tin yük­sel­me ya­şa­ma ve ya­şat­ma şansı yok­tur. Ege­men olmak azim ve ka­rar­lı­lık ister. İşte bu nok­ta­da Türk Mil­le­ti­nin geç­mi­şi­ni gö­zü­mü­zün önüne ge­tir­me­miz ge­re­kir. Mil­le­ti­miz ta­ri­hi bo­yun­ca geç­miş­ten ge­le­ce­ğe bir il­ham­la ege­men­li­ği­ni diama elin­de tut­mak is­te­miş­tir. Yap­tı­ğı mü­ca­de­le­ler­le bunu tüm dün­ya­ya gös­ter­miş­tir. Dev­le­tin mil­le­tin­den, mil­le­tin dev­le­ti­ne gel­di­ği­miz bu gün­le­ri ya­şar­ken ge­le­ce­ğin biz genç­le­rin el­le­rin­de ol­du­ğu­nu unut­ma­yın” dedi.
 

Baş­kan Çe­tin­ka­ya; “Bugün bu­ra­da genç­le­ri­miz ta­ra­fın­dan bu kadar önem­li ko­nu­nun ko­nu­şul­ma­sı ge­le­ce­ği­miz açı­sın­dan mut­lu­luk ve­ri­ci­dir. Milli Ege­men­lik, mil­le­ti­mi­zin vaz­ge­çil­mez değer yar­gı­la­rın­dan bi­ri­si­dir. Geç­miş­te ege­men­li­ği­mi­ze ipo­tek koy­mak is­te­yen­le­re karşı ko­ya­ma­mış ola­bi­li­riz. Gü­nü­müz­de genç­ler ege­men­li­ği­ni kim­se­nin ipo­tek al­tı­na al­ma­sı­na izin ver­mi­yor. Bunun en güzel ör­ne­ği­ni 15 Tem­muz’da ya­şa­dık. 15 Tem­muz’da si­lah­sız in­san­la­rı­mız si­lah­la­rın önüne göğ­sü­nü siper et­miş­tir. Biz kimiz ki de­me­yin. Siz­ler çok şey­si­niz. Siz­ler bu ül­ke­nin huzur ve sa­ade­ti­ne katkı sağ­la­ya­cak ne­sil­ler­si­niz. Bu kud­ret da­mar­la­rı­nız­da­ki kanın asa­le­tin­de var. Siz­ler bu ül­ke­nin ge­le­ce­ği­ne yön ver­mek için çok önem­li makam ve mev­ki­ler­de ola­ca­ğı­nı­za ina­nı­yo­rum. Allah o gün­le­ri gör­me­yi bize nasip etsin” dedi.