Toplantıda ağırlıklı olarak Kınık Hali ve Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi(OSB) konuları görüşüldü. Toplantıya daha sonra Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’da katıldı.

Oldukça kalabalık olan Kaş heyeti ile istişare yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kaş’ın kalkınması için yapılan yatırımlar büyükşehir belediyesinin de desteği ile hız kesmeden devam edecek. Kınık’ta yapılması planlanan Hal ve OSB için herhangi engel yok, çalışmalara bir an önce başlanabilir” dedi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, sözlerinde şöyle dedi; Kaş siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile Kaş’ta Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılacak olan yatırımlar ile ilgili istişare ettik. Özellikle Kınık Hali ve Organize Sanayi Bölgesinin biran önce yapılması gerektiğini kendilerine ilettik. İlgi ve destekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu yatırımları Kaş’a kazandırmak için çalışmalara hemen başlayacağız.

OSB ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Bayram Karagül, “Kaş ilçemizde yapılması planlanan Kaş/Kınık Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için KUTSO olarak uzun süredir çalışmaktaydık. Bu olumlu sonucu elde etmemizde büyük katkısı olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, Kaş’ın siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de bizimle aynı heyecan ve ilgiyi paylaşmaları KUTSO olarak bizleri çok mutlu etmiştir” dedi.