Sevgili Antalyalılar, Değerli hemşehrilerim,

Kentimize bahar geldi! Mutluyuz, gururluyuz diye sözlerine başlayan Milletvekili Aydın Özer; “Ancak Türkiye genelinde olumlu bir seyirde devam eden seçim sürecinde ne yazık ki yaşamını yitiren vatandaşlarımız oldu, Allah’tan rahmet diliyorum. Seçim demek demokrasi şenliği demektir, kavgalar ve ölümler son derece üzüntü vericidir. Umarız değişen yönetimlerle ülkemiz daha iyi günlere yürüyecektir.

Değerli hemşehrilerim,

Antalya’da Büyükşehir Belediyesi ve on ilçe belediyesinde halkımızın tercihi bizden yana olmuştur. Daha önceki seçimlerde milletimizin iradesine saygı çağrısında bulunanların şimdi aynı şekilde milletin iradesine saygı göstereceklerine eminiz.

Bu süreçte başta il örgütümüz olmak üzere, tüm ilçe örgütlerimizde büyük bir fedakârlık göstererek gece gündüz demeden çalışan, emek veren bütün partilerimize teşekkür ederim. İyi ki varsınız...

Bu süreçte biz de elimizden geldiğince, aklımız yettiğince üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye ve payımıza düşeni gerçekleştirmeye çalıştık. Bu sürece bir katkımız olduysa ne mutlu bize.

İttifak adaylarımız olarak seçim yarışına giren bütün adaylarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, yarışı önde tamamlayarak milletimizi baharla buluşturan; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böçek’i Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’yu,

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nu, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i, Korkuteli Belediye Başkanı Halil Kara’yı, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya’yı, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ü yürekten kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Antalya’mıza, milletimize, ülkemize hayırlı olsun” dedi.