Kumluca Muhtarlar Derneği Binasında muhtarlarla birlikte çay içen CHP Antalya Milletvekili Aydın özer, muhtarların sorunlarını dinledi.

Vekil Aydın Özer, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada; “Siz bulunduğunuz mahallenin seçilmiş temsilcisisiniz. Siz sorunlarınızı bizlere ileteceksiniz, bizde ilgili kurumlara ve yetkililere ileteceğiz. Biz milletvekili olduysak her konuyu bileceğiz diye bir şey yok. Danışmanlarımla birlikte konuyu detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Sorunun nasıl çözüleceğini tespit edeceğiz. Sizler sorunları ve çözümlerini bize ilettiğiniz sürece biz takipçisi oluruz.

Sizlerden sorunlarınızı iktidar veya muhalefet demeden tüm milletvekillerimize aktarmanızı istiyoruz. Önümüzdeki günlerde hal yasası yeniden gündeme gelebilir. Sizlerin de de oda başkanlarının da bizlerle birlikte ciddi bir tavır koymanızı bizlere destek olmanızı bekliyoruz. Oda başkanlarının da, bölgenin sorunlarına karşısında duyarsız kalmamalarını bekliyoruz. Bu bölgede yaşıyorsak geçim kaynaklarımızı elde ettiğimiz, çocuklarımızın rızkını temin ettiğimiz ürünlerimizin pazarlanmasında, yine bölgemizin kaderini değiştirecek konularda söz söylemek parti meselesi değildir” dedi.

Samimi bir ortamda geçen toplantının ardından CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Songur’a Atatürk’ün Posterini içeren tabloyu hediye etti.