Cumhuriyet Halk Partisi Batı İlçeleri seçim çalışmalarına Kumluca’da yaptığı aday tanıtım toplantısı ile başladı

Cumhuriyet Halk partisi İlçe Binası önünde yapılan aday tanıtım toplantısına, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Konyaaltı belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, CHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, 27. Dönem CHP Antalya Milletvekili Adayları, Cavit Arı, Vahap Tuncer, Aydın özer, Nusret Bayar ve Kemal Bilal Öner, İsmail Hakkı Gül, Antalya ve Batı İlçelerinin parti teşkilatları katıldı.

Tanıtım toplantısında, adaylar tek tek tanıtıldıktan sonra açılış konuşmasını CHP Kumluca İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz yaptı. Fahrettin Karaöz, 27. Dönem CHP Antalya Milletvekillerimizi tanıtmak için bu toplantıyı düzenlediklerini belirtti. Başkan Karaöz, konuşmasında katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıda konuşma yapan CHP Antalya Milletvekili Adayı Vahap Tuncer, bir baskın seçimle karşı karşıya olduklarını belirtti. Tuncer; “16 yıldan beri iktidarda olan AKP Hükümeti ülkeyi bu hale getirdi. İçine düştüğü durumdan kurtulmak için seçime gitti. AKP Hükümeti yapılacak seçimlerin sonu olacağını bilmelidir” dedi.
Aydın Özer; “Seçimden sonra iki ayrı Aydın Özer ile karşılaşacaksınız. Birisi Milletvekili Aydın Özer, diğeri de 24 saat telefonu açık halkın sorunlarıyla kesintisiz ilgilenen bildiğiniz Aydın Özer olacak.

Bakın ekonomimiz çökmüş durumda, yaprak kıpramıyor. Ekonomimizi ayağa kaldırmamız gerekiyor. CHP iktidarında ekonomimizi en kısa zamanda eski canlılığına kavuşturacağız.

Eğer milletvekili seçilirsem, bölge tarımı eski hareketliliğine kavuşması için elimden geleni yapacağım. Toplantımıza katıldığınız için çok teşekkür ederim. Desteklerinizi bekliyorum” dedi.