Kumluca Kaymakamı Hakkı Uzun, Antalya'da düzenlenen Avrupa Muaythai Federasyonunun organize ettiği Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası (International EMF-Muaythai Open) Antalya Cup 2019 turnuvası Veteranlarda Avrupa Şampiyonu olan Memduh Çeltik'i makamında kabul etti. Ziyarette Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca'da hazır bulundu.

HER ÖĞRENCİ BİR SPOR DALI İLE UĞRAŞMASI GEREKİR
Başarılarından dolayı Memduh Çeltik'i tebrik eden İlçe Kaymakamı Hakkı Uzun, günümüzde her öğrencinin bir spor dalı ile uğraşması gerektiğini, sporun öğrencilerin gelişimine çok katkıda bulunacağını ifade ederek, "Memduh kardeşimiz Türkiye Şampiyonu olarak ziyaretime geldiğinde Avrupa Şampiyonu olması konusunda söz almıştım. 54 yaşında bu azim ve mücadelesinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Memduh kardeşimiz gençlerimize çok güzel bir örnek teşkil ediyor" dedi.

ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİNE İNANCIM TAM
Kumluca'dan bir Avrupa Şampiyonu çıkmasının ilçe adına gurur verici olduğunu dile getiren Kaymakam Uzun, "Memduh kardeşimiz Avrupa Şampiyonu olarak ilçemizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Kendisi gibi şampiyonlar yetiştirmeye devam edeceğine inancım tamdır. Şampiyona başarılar diliyorum, Dinamik Spor Kulübünü de tebrik ediyorum" dedi.

HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR
İyi dilekleri için Kaymakam Hakkı Uzun'a teşekkür eden Memduh Çeltik, "Verdiğim sözü tutmanın gururunu yaşıyorum. Hiç bir başarı tesadüf değildir, başarı disiplin, istikrar ve çalışmak gerektirir, tecrübeyle de harmanlayınca ortaya gurur tablosu çıkar. Bu turnuvada Avrupa Şampiyonu olarak Milli sporcu olmanın gururunu yaşıyorum. Arayıp tebrik eden, mesaj atarak güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Birincilik madalyası Kumluca’mıza ve Kumluca Dinamik Spor Külübü’ne hayırlı olsun" dedi.