KUMLUCA'YA EĞİTİM KAMPÜSÜNÜ KAZANDIRDIK

Lisenin her birimini ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Atay Uslu, öğrenciler ile de sohbet etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, "24 dersliği, atölyeleri, spor salonu, 200 kişilik yurdu ile adeta bir kampüs görünümünde olan lisemiz eğitime açıldı. Böyle güzel bir okulu Kumlucamıza kazandıran Milli eğitim Bakanlığımıza, Antalya'da her yatırımda olduğu gibi bu projeyi de adım adım takip eden Dışişleri Bakanımıza, Milletvekillerimize ve inşaat sürecini hızlandıran Valimiz Münir Karaloğlu'na teşekkür ederiz" dedi.

KUMLUCA HASTANEMİZE EK 50 YATAK VE 112 İSTASYONU YAPACAĞIZ.

Atay Uslu ardından Kumluca Devlet Hastanesine geçerek hasta ziyaretlerinde bulundu ve hastane yönetimi ile bir araya gelerek 50 yataklı ek binanın inşa süreci değerlendirdi. 
Atay Uslu konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Kumluca Devlet Hastanemizde ek 50 yatak yapılması için gerekli ihale süreci tamamlandı, yer teslimi yapıldı. Kısa bir süre içerisinde inşaat başlayacak ve hastanemize 50 ek yatak ve 112 acil istasyonu inşaa edilecek" dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu'ya Kumluca ziyaretinde Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve teşkilat üyeleri eşlik etti.