TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı ve Antalya Milletvekili Atay Uslu, 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Adaylarına destek için Kumluca'daydı. Atay Uslu, Ak Parti ve MHP Kumluca İlçe Başkanları ve Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkan adayı Hüsamettin Çetinkaya ile Meclis üyesi adayları önce Fide tesislerini, ardından esnafı, Minibüsçüleri ve Kumluca'nın farklı mahallelerini ziyaret ettiler, Seçim ofisine uğradılar.

KUMLUCA'NIN TERCİHİ ESER SİYASETİ

Milletvekili Atay Uslu ve Başkan Adayı Çetinkaya Kumluca SKM önünde miting havasında coşkuyla karşılandı. Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, SKM önünde yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Kumluca'nın tercihi Gönül Belediyeciliği, Kumluca'nın tercihi eser siyaseti, bunun için çalıştık, çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Derdimiz; Gök kubbede hoş bir sada bırakmak, Milletimizin gönlünde yer alabilmektir. 20 yıldır Kumluca için çalışan Hüsamettin Çetinkaya yeni projeleriyle, tecrübesiyle, çalışmaya, Kumlucamızı güzelleştirmeye devam edecek. İnşallah 31 Martta sizlerin destekleriyle, Büyükşehirde Menderes Türel, Kumluca'da Hüsamettin Çetinkaya ile yola devam edeceğiz. "

KİM KİMLE YÜRÜYOR!

Milletvekili Atay Uslu Millet İttifakı listelerinde terör örgütü ile iltisaklı meclis üyeleri olduğunu ifade ederek eleştirdi ve şunları ifade etti:
"PKK'ya terör örgütü diyemeyen partiyle ittifak kuranlar hangi yüzle milletimizden oy istiyorlar! Bizim İtirazımız partilere değil ittifakın içinde PKK'ya sırtını dayayanların olmasıdır. Bizim sözümüz o partilere gönül veren vatandaşlara değil, terörle yan yana olan partiyle işbirliği yapan yöneticilerine. Bunun sebebi nedir? Hangi güç bir araya getirdi! Bunun cevabını Antalyalı olarak duymak istiyoruz millet duymak istiyor. Biz kim kimle yürür ona bakarız. Biz milletimizle yürüyoruz. Önce millet önce memleket diyoruz. "