TARIMSAL GİRDİLERDE FIRSATÇILIK CEZALANDIRILIR.
Atay Uslu, Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven'i makamında ziyaret etti ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi değerlendirmede bulunan Atay Uslu, "her dönem olduğu gibi Kumluca'da Ak Parti olarak bu yerel seçimlerden de başarı ile çıkacağız", dedi. 
Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca'da başarı çıtamızı yükselteceğiz, tarım, sağlık, eğitim alanlarında daha fazla hizmet üreteceğiz. Seralarda dikim süreci başladı. Tarım işi, çiftçilik meşakkatli bir meslek. Yaz sezonunda yaş sebze, domates, biber, salatalık fiyatlarından çiftçimiz memnun. Kış sezonunun da iyi geçmesi için çalışıyoruz. Tarım Türkiye'nin gücü. 
Son günlerde bazı tarımsal girdi üreticilerinin fırsatçılık yaptığı ile ilgili bilgiler alıyoruz. Kur bahanesi ile haksız kazanca izin vermeyiz. Bu fırsatçıların tespiti ve cezalandırılması ile ilgili hükümetimiz çalışmalar yapıyor, tedbirler alıyor. "

ANTALYA'DA DAHA FAZLA BELEDİYEYİ KAZANACAĞIZ. 
Atay Uslu ardından Ak Parti Finike İlçe Teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak yerel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Atay Uslu toplantıda yaptığı sohbette şunları ifade etti: "Antalya'da hedefimiz yüksek. Hemşerilerimizin daha fazla desteğine talibiz. Antalya'da daha fazla belediyeyi kazanacağız. İlçe belediyelerimizle, büyükşehir belediyemizle daha güzel hizmetlere devam edeceğiz. Antalyayı Seviyoruz. Havasını suyunu yaylasını sahilini seviyoruz. İnsanını Seviyoruz. Antalya'ya ve Antalyalıya hizmet büyük bir onurdur. Merkezi idaresi ile yerel yönetimleri ile hizmetlerimize devam edeceğiz."