Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den, Uluslararası Mucizevi Eller Kooperatifi (UMESKO)'ne tam destek. UMESKO'nun tüm sosyal faaliyetlerine katkı sağlayan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'ye teşekkür eden Kooperatif Başkanı Sebile Şavkar, Kooperatif olarak ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında Finike Belediyesi'nden sürekli destek gördüklerini söyledi.

Sebile Şavkar şunları söyledi:

"2 yıldır çıkmış olduğum yolda güzel hikayelere şahit oldum. Bir kaç tanesini sizinle paylaşmak istiyorum;

Elazığ, Giresun ve İzmir afet bölgelerine giderken desteklerini göz ardı edemeyeceğim Finike Belediye Başkanımız Mustafa Geyikçi başkanımıza çok teşekkür ederim. Her seferinde Finike Belediyesi'nin imkanlarını bize açtı.

Bundan 1 sene önce bir ailenin hasta yatağına ihtiyacı vardı, belediye başkanımız hemen ilgilenerek hasta yatağını aynı gün teslim ettiler. Bir teyzeden telefon geldi,bir aileden bahsettiler, ailenin elektriği olmadığı ve dış kapının o şiddetli yağmurlarda bile açık olduğundan bahsettiler. Bende Başkanımızı aradım durumu anlattım. 2 saat içinde evi ziyaret edip günlük iki öğün yemek, sürekli elektrik parası ödemesi noktasında yardımcı olacaklarını söylediler ve elektrikli soba, ev temizliği, kişisel ihtiyaçları giderildi.Sabah telefonumda Belediye Başkanımızdan güzel bir destek ve teşekkür mesajı vardı, bu bence örnek bir davranış Vatandaşa ve STK'lara verdiği değeri gösteriyor.

Mustafa Başkanımız 'kimse yatağına aç girmeyecek, o yüzden özellikle yemek konusunda ihtiyacı olanları tespit etmemiz gerekir. Bizim görmediğimiz, duymadığımız kişiler noktasında bize bilgi verilmesi halinde gerekeni yaparız' diyerek beni çok onur etti. Kendisine kooperatifimize verdiği önem ve katkılarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim."